Themafeesten van Cars and Stars, niets is te gek, alles Cannes.

Themafeesten van Cars and Stars, niets is te gek, alles Cannes.

Gepubliceerd op 2 mei 2018.

Het kan je haast niet ontgaan zijn dat het Filmfestival van Cannes is begonnen. Uit alle hoeken en gaten in de wereld zijn de grootste sterren der aarde ingevlogen. De sterren pakten ook voor dit jaar weer groots uit. Nog tot 24 mei zal de Franse stad Cannes in het teken zal staan van de nieuwste filmpremières, internationale sterren en […]

Het kan je haast niet ontgaan zijn dat het Filmfestival van Cannes is begonnen. Uit alle hoeken en gaten in de wereld zijn de grootste sterren der aarde ingevlogen. De sterren pakten ook voor dit jaar weer groots uit. Nog tot 24 mei zal de Franse stad Cannes in het teken zal staan van de nieuwste filmpremières, internationale sterren en glitter en glamour.

In Cannes is niets te gek. Sterren als Kendall Jenner, Gigi Hadid, Andrea Bocelli, Leonardo DiCaprio, Eva Longoria en Paris Hilton leven ‘als een god in Frankrijk’. Heerlijk zonnen op luxueuze jachten, lekker lurken aan peperdure flessen champagne, rond paraderen in prachtige designer kleding en rondgereden worden in limo’s, Ferrari’s en Lamborghini’s, het Cannes allemaal.

Bij Cars and Stars is ook niets te gek, alles Cannes!. Heeft u binnenkort nou een bijzonder evenement? Een jubileum, een bedrijfsopening, bedrijfsuitje, of personeelsfeest, en wilt u deze, net als het Cannes Filmfestival, invullen met veel bekende sterren, glitter en glamour? Dan zit u bij Cars and Stars aan het juiste adres. Zij zijn gespecialiseerd in het organiseren van thema feesten. Het kan niet groot en gek genoeg, van ‘Hollywood party’ tot ‘VIP exclusive’ en van ‘Meet the stars from Hollywood’ tot ‘Fashion night’.

Één van de vele opties is om u te laten verrassen door de dubbelgangers van Paris Hilton, Johnny Depp, James Bond, Robbie Williams en zelfs Angelina Jolie en Brad Pitt. Compleet met originele kostuums en actuele kapsels. Uiteraard doen uw gasten niet voor deze sterren onder en worden zij ook behandeld als echte VIP’s. Een voorbeeld hoe de avond kan verlopen: De limousine is uw transportmiddel en brengt u en uw gasten onder het genot van een heerlijk glas champagne naar de locatie. De paparazzi staat u al op te wachten en flitst terwijl u over de rode loper naar binnen loopt. Daar wordt uw jas aangenomen en wordt u naar binnen begeleidt door uw eigen bodyguard. Mocht u het slachtoffer zijn van een regenbui dan staat er direct een hairstylist en visagist voor u klaar. U ploft neer op een loungebank en ondergaat een heerlijke massage terwijl u een heerlijk glas rosé drinkt.

Natuurlijk zit u op de eerste rij bij de fashionshow. Onze DJ draait alleen uw verzoekjes en Paris Hilton kan niet wachten om met u op de foto te gaan! Champagne, sushi, kaviaar en oesters zullen niet ontbreken. Vanavond kan alles! Er staat zelfs een Oxygenbar voor u klaar, zodat u de hele avond kunt genieten als echte VIP.

Voor meer informatie over alle mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact opnemen met het Cars and Stars event-team.

Delen

Terug naar overzicht