Cars and Stars on tour voor teamsponsor Sauber F1 Team

Cars and Stars on tour voor teamsponsor Sauber F1 Team

Gepubliceerd op 2 mei 2018.

Het Formule 1 seizoen 2013 is afgelopen. Het was wederom een bewogen jaar, waarbij de F1-teams prachtige races hebben laten zien en de coureurs hun kunnen hebben bewezen. Sebastian Vettel is met zijn behaalde 397 punten wederom wereldkampioen. Gevolgd door Fernando Alonso voor Ferrari en Mark Webber op een derde plaats. Het Sauber F1 team […]

Het Formule 1 seizoen 2013 is afgelopen. Het was wederom een bewogen jaar, waarbij de F1-teams prachtige races hebben laten zien en de coureurs hun kunnen hebben bewezen. Sebastian Vettel is met zijn behaalde 397 punten wederom wereldkampioen. Gevolgd door Fernando Alonso voor Ferrari en Mark Webber op een derde plaats.

Het Sauber F1 team met coureurs Niko Hulkenberg en de mexicaan Esteban Gutiérrez is met 57 punten op de zevende plaats geeindigd in het teamklassement.

Cars and Stars Events heeft in de laatste maand van dit F1 jaar een succesvolle tour mogen organiseren voor één van de sponsors van het Sauber F1 Team. Sinds 2005 is het exclusieve  Zwitserse horlogemerk  Certina daar al teamsponsor.

Speciaal voor Certina Watches heeft Cars and Stars Events een eigen F1-racesimulator laten maken en van alle reclame cq branding voorzien.

Met deze racesimulator heeft Certina Nederland een promotietour georganiseerd bij diverse Bijenkorf warenhuizen in Nederland. Onder begeleiding van onze vaste gridgirl Priscilla werden bezoekers uitgenodigd in de simulator een snelle tijd neer te zetten. Aangemoedigd door de vele enthousiaste bezoekers tijdens deze evenementen heeft menig nederlandse “coureur” laten zien wat hij/zij waard is.

Als uitdaging en stimulans voor de rijders mocht carsandstars voor de snelste rijder van de dag een Certina horloge weggeven ter waarde van Euro 400,00. Plaats 2 tot en met 5 won een halfjaar abonnement op het prachtige Top Gear Magazine.

De tour was een groot succes en dit kwam mede door de top organisatie van Certina, de medesponsor Top Gear en de medewerking van De Bijenkorf warenhuizen. Alle medewerkers en begeleiding bedankt voor deze samenwerking.

Bij foto’s evenementen op onze website krijgt u een indruk van deze tour.

auteur: Aline Knöpke

Delen

Terug naar overzicht