nieuwe mercedes race simulator voor de verhuur

Showcars Mogelijkheden

Showcars Mogelijkheden

Gepubliceerd op 2 april 2021.

We noemen het showcars, maar we gebruiken ze niet alleen maar voor de show. Als je bij onze “Showcars-pagina” kijkt, zie je dan ook veel verschillende auto’s. Van grote limousines tot oude filmklassiekers. En van een muziekauto tot de blues mobiel. Gelukkig laten wij ze niet wegrotten in een garage. Of alleen maar stilstaan op de rode loper. Wij zetten ze vol in de kijker. Hoe en op welke manier we dat doen, leggen we in dit artikel uit.

Opnames

Laten we beginnen met commercials. Om als bedrijf op te vallen, moet je hier veel tijd en moeite insteken. Gelukkig komen daar onze Showcars in beeld om het wat makkelijker te maken. Bijvoorbeeld de Kitt auto en de DeLorean, dat zijn filmauto’s van weleer. Zo dacht Radio 10 ook toen zij de opnames wilde maken voor de promotie van hun 80’s lijst. In samenwerking met ons kwam daar dit resultaat uit, misschien heb je ‘m wel eens voorbij zien komen? Zo hebben wij ook nog een commercial op de plank liggen die eind dit jaar op de tv zal verschijnen, helaas mogen wij daar nog niks over zeggen. Onze DeLorean was ook al te zien in een videoclip van Lil Kleine & Ronnie Flex, en in de TV Kantine!

Zelf Rijden

Maar het blijft niet bij alleen maar kijken. In enkele showcars kan ook zelf worden gereden! Denk hierbij aan de Ferrari F430 en Lamborghini Diablo. Zo hebben wij op 9 maart nog een actie voor Domino’s Pizza gedraaid. Een winactie, waarbij de jongen zelf in onze Ferrari mocht rijden! De auto’s zijn ook in te zetten voor een grote groep, bijvoorbeeld een personeelsfeest. Zo kan er elke 10 minuten iemand instappen. Of zet de auto naast een race simulator, en laat elk half uur de snelste ook een rondje in een echte Ferrari rijden. Benieuwd waar er nog meer in gereden kan worden? Vraag het ons evenementen team.

Pakketten rondbrengen

Waar wij sinds vorig jaar ook mee begonnen zijn, is het rondbrengen van pakketten op een unieke en leuke manier. Dit kan zijn met Grid Girls of met een geweldige showcar. Zo brachten wij eind 2020 kerstpakketten langs bedrijven en ontvingen we geweldige reacties. Verras je klanten door met de A-team bus te verschijnen, op de klanken van het “A-team Anthem” wordt een pakket overhandigd. Of wat te denken van een limousine of onze New Kids Opel Manta. Leuk of ludiek, het maakt in ieder geval een onvergetelijke indruk! 

Feesten

Maar ook voor feesten zijn onze Showcars in te huren. Zo wordt de General Lee vaak ingezet bij bruiloften. De Aston Martin wordt vaak ingezet als 007 auto bij themafeesten. En de Flodder auto is een typische auto voor een vrijgezellenfeest. Met een limousine medewerkers vervoeren blijft ook een chique aanvulling voor elk gala feest of bedrijfsborrel. Dan hebben we ook nog onze Party Trabi Muziekauto! Zet deze bijvoorbeeld bij de ingang van het feest, de gasten zijn gelijk in de stemming.

Dit zijn enkele voorbeelden van wat er met onze Showcars gedaan kan worden. En wat wij met onze Showcars hebben gedaan. Zelf nog ideeën of vragen? Neem gerust contact op

 

Delen

Terug naar overzicht