‘Ready?… (Jet)set, Go!…’ in Monaco.

‘Ready?… (Jet)set, Go!…’ in Monaco.

Gepubliceerd op 2 mei 2018.

Hoewel het luxe leventje in het piepkleine prinsdom aan de Côte d’Azur élke dag één groot jetset festijn is, wordt er aan het einde van deze maand flink uitgepakt en loopt de internationale jetset massaal uit voor ‘de moeder’ der glamour evenementen: de Grand Prix van Monaco. Samen met de Indianapolis 500 en de 24 […]

Hoewel het luxe leventje in het piepkleine prinsdom aan de Côte d’Azur élke dag één groot jetset festijn is, wordt er aan het einde van deze maand flink uitgepakt en loopt de internationale jetset massaal uit voor ‘de moeder’ der glamour evenementen: de Grand Prix van Monaco.

Samen met de Indianapolis 500 en de 24 uur van Le Mans is de Monaco Grand Prix een van de meest beroemde evenementen in de autosport. Het is niet alleen een zeer populaire bestemming voor de echte fans van de racesport maar ook voor iedereen die rijk en beroemd is of dat wil worden. In voorgaande jaren trok de Grand Prix sterren zoals: Sylvester Stallone, Britney Spears. Naomi Campbell, Justin Bieber, Nicole Scherzinger , Paris Hilton, Geri Halliwell en Michelle Rodriguez. En een aantal jaar geleden vlogen George Clooney, Matt Damon en Brad Pitt zelfs in per heli! (vanuit Amsterdam). Zullen deze sterren er dit jaar ook weer zijn? Wie sowieso niet zal ontbreken is Albert, de prins van Monaco, samen met zijn prachtige vrouw Charlene.

Het unieke circuit langs de meest prachtige haven met de duurste boten in combinatie met een wonderlijke mix van miljonairs, modellen, de allersnelste auto’s en de mooiste gridgirls ter wereld, maakt het ook dit jaar weer tot een geweldig spectaculaire belevenis. De race vindt dit jaar plaats van 21 tot en met 24 mei in de straten van Monte Carlo, die voor deze gelegenheid worden omgedoopt tot het Circuit van Monaco.

Het programma ziet er als volgt uit:

Donderdag 21 mei 2015

10:00 – 11:30: Eerste vrije training

14:00 – 15:30: Tweede vrije training

Zaterdag 23 mei 2015

11:00 – 12:00: Derde vrije training

14:00 – 15:00: Kwalificatie

Zondag 24 mei 2015  14:00 – 16:00: Race

F1-Monaco staat natuurlijk bekend om “Cars” and “Stars”. Racende cars door de stad en flanerende stars op de rode lopers en vele feesten. Het team van Cars and Cars Events brengt dit evenement met glitter en glamour ook naar Nederland en België.

Als grootste aanbieder van professionele look-alikes en live tributeshows heeft Cars and Stars een groot bestand met dubbelgangers van sterren over de hele wereld. De look-alikes van Cars and Stars worden wereldwijd ingezet om acte de presence te geven op de rode lopers. Hierdoor krijg je volop aandacht en aanzien, wanneer de “wereldsterren” op uw evenement of feest aanwezig zijn. En zeg nou eerlijk, wie wil nou niet Paris Hilton, Brad Pitt of Rihanna op hun feest? Naast eyecatching en publiekstrekker zijn de look-alikes natuurlijk ook graag inzetbaar voor fotoshoots met uw gasten, marketingconcepten (zoals reclamefotografie), presentaties en promotie-doeleinden.

Cars and Stars heeft natuurlijk in de laatste 20 jaar een naam en eigen wagenpark opgebouwd met racewagens, racesimulators, showcars, bandenwisselspel op F1-wagen, kartbanen op locatie en nog veel meer. Dus, bent u op zoek naar een eigen F1-Monte Carlo feest en wilt u zich bewijzen als toekomstig opvolger van Max Verstappen in de F1-simulator? Neem dan vrijblijvend contact op met het Cars and Stars Event-team. Zij verzorgen uw complete themafeest en zouden er zelfs voor kunnen zorgen, dat “Katy Price” als bekendste pitspoes aller tijden of een perfecte prijsuitreiking komt doen.

Delen

Terug naar overzicht