De jaren ‘90, waar het allemaal begon voor Pamela Anderson

De jaren ‘90, waar het allemaal begon voor Pamela Anderson

Gepubliceerd op 2 mei 2018.

Heel de wereld zat in de jaren ‘90 aan de buis gekluisterd voor de serie waarin het strand en strakke lichamen in de rode badpakken centraal stonden: Baywatch. En wie Baywatch zegt, zegt Pamela Anderson! De rondborstige Pamela is een wereldster van ongekende grootte. Ze is actrice, Baywatch babe, stijlicoon, zangeres, moeder, powervrouw, dieren- en […]

Heel de wereld zat in de jaren ‘90 aan de buis gekluisterd voor de serie waarin het strand en strakke lichamen in de rode badpakken centraal stonden: Baywatch. En wie Baywatch zegt, zegt Pamela Anderson!

De rondborstige Pamela is een wereldster van ongekende grootte. Ze is actrice, Baywatch babe, stijlicoon, zangeres, moeder, powervrouw, dieren- en mensenrechten activiste, ze is zelfs illusionistassistente van onze eigen Hans Klok, maar bovenal is Miss Anderson een ultiem tijdloos sekssymbool.

En wie wilt er nou geen universeel sekssymbool als publiekstrekker op zijn/haar evenement? Naast dat het inzetten van de Pamela Anderson dubbelgangster er voor zal zorgen dat vele dromen werkelijkheid worden, is de inzet van de sexy ‘Pam’ tevens een zeer goed middel om extra aandacht voor uw merk of bedrijf te genereren. Deze aantrekkelijke Pamela lookalike van Cars and Stars is perfect om in te zetten bij een prijsuitreiking, of als entertainment bij een echte ‘men´s night’, waar de verleidelijke Pamela Anderson impersonator de enige uitzondering op de regel is voor avond van mannen onder elkaar.

Daarnaast kan de impersonator van Pamela Anderson ook worden ingezet voor: prijsuitreikingen, fotoshoots en meet and greets met gasten, verrassingsacts, reclamefotografie, bedrijfsopeningen, personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, als beursstand entertainment, voor open dagen, verkoopacties, promoties, TVacties, reclamespots, voor het uitdelen van handtekeningen, themafeesten, verrassingsfeesten, interviews, workshops, en nog veel meer.

Natuurlijk heeft Cars and Stars Events de passende showcars,  strandbuggy’s,  limousines of toch Kitt uit Knightrider erbij, zodat deze dame stijlvol bij uw evenement wordt voorgereden…

Meer informatie over de verleidelijke Pamela Anderson imitator of overige lookalikes? Neem vrijblijvend contact met ons event team op.

Delen

Terug naar overzicht