hollywood oscars

Oscars and Stars

Oscars and Stars

Gepubliceerd op 8 februari 2019.

oscars oscaruitreiking themafeest boeken

Op 24 februari 2019 is het weer zover. Dan rollen de rode lopers bij het Dolby Theatre in Los Angeles weer uit. Met veel glitter en glamour komen de acteurs en celebs naar de 91ste uitreiking van de jaarlijkse Oscars. Ze worden deze keer alleen niet welkom geheten door een presentator, die is er namelijk niet nadat Kevin Hart zich terugtrok. Maar toch kijkt de hele wereld mee, wie (en mét wie) de gasten in limousines worden voorgereden. Erbij zijn is -denken wij- al een wereld ervaring en één groot feest. Maar dat u voor de Oscars wordt uitgenodigd, die kans is niet groot. Maar wij kunnen de Oscaruitreiking wel naar u brengen!

Hollywood & Oscars

De Oscars en Hollywood zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het Dolby Theatre ligt dan ook hemelsbreed op een kilometer of 3 van de welbekende Hollywoodletters. En die letters zijn weer nodig voor een spetterend Hollywood themafeest! Dit stadsdeel in Los Angeles wordt vaak gebruikt als synoniem voor de Amerikaanse filmindustrie, dus dan doen wij dat ook. Een echt “Hollywoodfeest” staat garant voor een elegant, luxueus en stijlvol evenement. Met een themafeest kan je 2 kanten op; de gasten komen allen in gala kleding, of maak er een ludiek feest van. Dat wil zeggen, alle gasten komen verkleed als hun favoriete personage of acteur en de beste geklede gast krijgt een Oscar! 

Het Themafeesthollywood themafeest

Maar hoe gaat zo’n themafeest nou precies in zijn werk? Wij zetten enkele tips en ideeën op een rijtje:

  • Het meest voor de hand liggende punt is natuurlijk: De Oscars zelf! Als levensgrote decoratie, of levende oscars.
  • De grote Hollywood letters (Die van ons zijn ca. 2 meter hoog) moeten meteen goed zichtbaar zijn, de sfeer zit er al in!
  • Een rode loper dient uitgerold te zijn, en langs de rode loper enkele namen van collega’s op de walk of fame.
  • Voor het VIP-gevoel moeten er ook enkele Hollywood lookalikes over de rode loper struinen;
  • Wat te denken van Jack Sparrow, Ali G of zelfs Batman op uw eigen rode loper?
  • Wij kunnen de grootste locaties aankleden met Oscar / Hollywood decoratie!
  • Onze Cars afdeling zorgt voor de bijbehorende Film- of F1 auto’s. Bijvoorbeeld Kitt of een Hummer limousine.

Dat zijn enkele ideeën voor een succesvol Oscarfeest, voor iedereen herkenbaar en ontelbare mogelijkheden!

Themafeesten en Cars and Stars

carsandstars Hollywood decoratieverhuur themafeest Marilyn Monroe 3 jpgWij hebben al vele themafeesten mogen organiseren, voornamelijk in het genre Hollywood, VIP & Oscars. Dit is ook te zien bij onze foto’s evenementen. Maar natuurlijk hebben wij vele andere thema’s! Voor ieder evenement is er wel een thema te vinden tussen ons grote aanbod. Komt u er zelf niet uit? Neem contact op met het evenementen team en wij helpen u graag verder.

 

 

 

 

 

Delen

Terug naar overzicht