Cars and Stars is op zoek naar Bondgirls

Cars and Stars is op zoek naar Bondgirls

Gepubliceerd op 2 mei 2018.

Cars and Stars is op zoek naar Bondgirls Ga jij mee over de rode loper met James Bond ? Ben jij VIP-gast op diverse James Bond Party’s ? Wil jij een 007-cocktail of toch liever een Martini ? Ben jij gewend aan fotoshoots en flitsende camera’s van paparazzi ? Dan zijn wij wellicht op zoek […]

Cars and Stars is op zoek naar Bondgirls

Ga jij mee over de rode loper met James Bond ?

Ben jij VIP-gast op diverse James Bond Party’s ?

Wil jij een 007-cocktail of toch liever een Martini ?

Ben jij gewend aan fotoshoots en flitsende camera’s van paparazzi ?

Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou !

Met een grootse wereldpresentatie is deze week bekend gemaakt, dat in 2015 een nieuwe James Bond film uitgebracht gaat worden. Als 24e film zal “Spectre” in premiére gaan. Vanzelfsprekend zal  swerelds meest sexy geheimagent Daniel Craig met zijn bondgirls spannende acties beleven.

Voorafgaande aan deze kaskrakers zijn natuurlijk vele themafeesten, premiéres en presentaties.

Cars and Stars Events heeft de 007-parties en James Bond feesten als vast thema. Carsandstars heeft zich in themafeesten gespecialiseerd, waarbij een fullservice pakket wordt aangeboden. Deze service gaat van complete voorbereiding tot het decoreren van de feestlocatie.  Uitrollen van de rode loper voor uw gasten, organiseren van een spectaculaire openingsstunt in stijl, 007-cocktailbar, Bondgirls, optredens, passende catering en het ontwikkelen van de herinneringsfoto’s. Natuurlijk mogen de Bond titelsongs niet missen en verzorgt een heuse soundalike van Shirley Bassey (of Tina Turner) een overweldigende live show. Wanneer u ook de bekende Bond-auto’s erbij wilt hebben, is dit ook geen probleem. De Austin Martin of BMW kan zo worden voorgereden.

Maar…wat is een James Bond feest zonder 007 als gast. Cars and Stars heeft diverse professionele look alikes oftewel dubbelgangers van deze actie held. Het gaat hierbij niet om een acteur van de straat met een smoking, maar professionele acts. De dubbelgangers van Daniel Graig, Sean Connery en Pierce Brosnan zijn de absolute VIP’s op uw feest. De activiteiten en inzet zijn bespreekbaar en geheel naar wens van de klant of opdrachtgever. Hierbij kan gedacht worden aan fotoshoots met uw gasten, een spectaculaire stunt, reclamespots, reclamefotografie, eyecatcher op uw beursstand of als special bartender aan een heuse 007-James Bond cocktailbar.

Voor het jaar 2015 staan al meerdere themafeesten in de agenda van carsandstars genoteerd. Maar  daarbij horen natuurlijk ook de spannende Bondgirls.

Dus, wanneer het jou iets lijkt om in galakleding over de rode lopers van Nederland en Belgie te gaan meld je dan aan bij Cars and Stars Events.

“The name is Bond, James Bond, with my Bondgirl……?”

Delen

Terug naar overzicht