CARS and STARS: vol gas vanaf Pole Position met nieuwe website !

CARS and STARS: vol gas vanaf Pole Position met nieuwe website !

Gepubliceerd op 2 mei 2018.

Dit is een spreuk die door vele van onze klanten wordt gebruikt bij onze Formule-1 events. Maar nu heeft deze betrekking op onszelf want…..Cars and Stars Events lanceert de nieuwe en verbeterde website.    Het team van Cars and Stars is gespecialiseerd  in het uitdenken, organiseren en begeleiden van  events met het thema F1/autosport dmv race simulators, […]

Dit is een spreuk die door vele van onze klanten wordt gebruikt bij onze Formule-1 events. Maar nu heeft deze betrekking op onszelf want…..Cars and Stars Events lanceert de nieuwe en verbeterde website.   

Het team van Cars and Stars is gespecialiseerd  in het uitdenken, organiseren en begeleiden van  events met het thema F1/autosport dmv race simulators, showcars, zelf rijden, grid girls evm. En natuurlijk de vele themafeesten met inzet van look-a-likes , tributeshows en dubbelgangers.

Maar voor het opzetten van goede en informatieve websites hebben ze de juiste mensen gezocht. Cars and Stars is hiervoor een fijne en direkte samenwerking aangegaan met het team van Tribe Webmarketing uit Almelo www.tribewebmarketing.nl Met hun kennis, ervaring en goede ideeen heeft Tribe Webmarketing de gehele website van Cars and Stars vernieuwd en verbeterd.  En nemen zij nu ook de gehele optimalisatie voor hun rekening. De bezoekers op de website moeten snel en duidelijk kunnen zien, welke  vele mogelijkheden Cars en Stars kan bieden. Voor elk themafeest, budget, locatie of doelgroep.

Het omzetten van de hele internetpresentatie is een hele klus geweest voor Tribe Webmarketing. Maar eindelijk is het zover en kan hierbij de nieuwe site worden gepresenteerd. De opzet is iets veranderd maar zal voor de bezoekers heel functioneel zijn.

Graag nodigen wij u uit om de nieuwe website te bezoeken. https://www.carsandstars.nl

Natuurlijk zijn we heel benieuwd, wat u ervan vindt. We zouden het zeer waarderen, wanneer u een korte reactie via email info@carsandstars.nl of via de contactpagina of social media zou willen geven
Twitter: @carsandstarsnl
Facebook: cars and stars events
Linkedin: nl.linkedin.com/in/carsandstarsalineknopke‎

Alvast bedankt voor uw bezoek op de website.
En een speciale dank aan het team van www.tribewebmarkting.nl

 

Auteur: Aline Knopke

Delen

Terug naar overzicht