Cars and Stars Events opent haar deuren op nieuwe locatie in Losser – Twente

Cars and Stars Events opent haar deuren op nieuwe locatie in Losser – Twente

Gepubliceerd op 2 mei 2018.

Cars and Stars Events is opgericht in 1996 en is sindsdien uitgegroeid tot grootste aanbieder van auto-/race events op locatie en de inzet van artiesten, look-a-like en tributeshows op podia door heel Europa. Om nog beter de Nederlandse markt te kunnen bedienen is Cars and Stars Events sinds januari 2016 ook gevestigd in Losser (NL) […]

Cars and Stars Events is opgericht in 1996 en is sindsdien uitgegroeid tot grootste aanbieder van auto-/race events op locatie en de inzet van artiesten, look-a-like en tributeshows op podia door heel Europa. Om nog beter de Nederlandse markt te kunnen bedienen is Cars and Stars Events sinds januari 2016 ook gevestigd in Losser (NL) en gaat vanaf daar nu ook vol gas over de rode lopers van Nederland.

20 jaar geleden is Cars and Stars Events gestart. Met veel succes hebben ze evenementen gedraaid en opgezet door geheel Europa. In het begin voornamelijk de Duitse evenementenmarkt, maar gezien de grote interesse in het aanbod van carsenstars volgende daarop snel de rest van Europa en zeker ook Nederland.

De creatieve oprichters van Cars and Stars Events zijn Aline Knöpke en Frank Saasen. Met passie, creativiteit, organisatietalent en meedenken met de klant heeft Aline zich de laatste jaren geheel op de evenementenbranche gericht. En met succes !

Als officieel lookalike van Michael Schumacher heeft Frank Saasen veel ervaring op het gebied van entertainment en de impact daarvan ondervonden.  Jarenlang was hij  een van de meest geboekte dubbelgangers in Europa. Hij heeft zijn passie voor autosport en racerij gebruikt om een groots programma in F1 race simulators, showcars en alles wat met autosport te maken heeft te realiseren.

Door de jaren heen is deze racestal flink uitgebreid tot meer dan 30 race simulators.
Leverbaar in vele maten, kleuren en teams. Van kleinere cockpit race simulators voor een beursstand of de half-size F1 race simulatoren met als thema Top Gear.  Op alle simulators mag sowieso eigen reclame/logo’s worden aangebracht. Ideaal voor sponsoren en fotomarketing.
Het aanbod bij Cars and Stars blijft wisselen en uitbreiden. Zo hebben wij bijvoorbeeld een wereldsensatie zelf laten ontwikkelen. Cars and Stars Events heeft als enige een Virtual-Reality Formule 1 simulator. Beleef het gevoel van een echte coureur.

Naast “Cars” hebben we natuurlijk onze “Stars”.

Door vele jaren ervaring en een enorm grote aanbod van meer dan 250 artiesten mogen we ondertussen wel met trots zeggen, dat we de grootste aanbieder in Europa zijn op het gebied van look-a-likes, dubbelgangers, imitators en tributeshows.

Op onze website vindt u een uitgebreid overzicht van onze diverse acts. Van zowel walking acts of complete live (tribute-)shows. De mogelijkheden zijn oneindig. Van een koninklijke opening door onze Maxima lookalike tot een voetbal clinic door David Beckham. Van een PRstunt met Paris Hilton tot een rode loper event met Brad Pitt en Angelina Jolie look-a-likes. En slaat u een foto af met 007.…Mr. Bond…?

Of als voorbeeld ook een spetterend live optreden door onze Lady Gaga of Robbie Williams tribute waarbij zowel de looks, kleding maar ook stem tot in de perfectie overeenkomen.

Maar “Cars” en “Stars” gaat ook nog een stapje verder met “Themafeesten”.
Cars and Stars heeft diverse vaste themafeesten in haar programma. Denk hierbij aan onze beroemde Oktoberfeesten, compleet met live-artiesten, spannende dirndls, groots dekomateriaal und viel Stimmung.  Maar ook onze “ik hou van Holland” feesten met alles was nodig is om een heerlijk Hollands feest te bouwen. Met optredens van bekende nederlandse artiesten, hollandse catering, molens, klompen, draaiorgels en feest….veel feest.  Verder is ons thema “Hollywood” een van de meest geboekte feesten. Wij rollen de rode lopers voor uw gasten uit en zorgen ervoor dat alle wereldsterren op uw feest zijn. Van Paris Hilton achter onze cocktailbar tot Jack Sparrow of Daniel Craig als foto-object. Van top coverband tot swingende dj’s.
Zorgt u voor een reden voor een feestje, dan zorgen wij voor de rest.

Met trots gaan we nu vol gas over de rode lopers in Twente en de rest van Nederland.

Mogen we ook meedenken over uw volgende feest of evenement ?

Bel / mail of schrijf ons. Wij zijn u graag van dienst. Natuurlijk staat de koffie klaar:

Cars and Stars Events,   –  Industriestraat 1    –  7582 CR LOSSER

Delen

Terug naar overzicht