Nederland kiest voor saaie kerstvieringen

Nederland kiest voor saaie kerstvieringen

Gepubliceerd op 2 mei 2018.

Uit onderzoek is gebleken, dat Nederland nog vaak kiest voor saaie kerstvieringen. Aan het einde van elk jaar wordt bij vele bedrijven een kerstviering of kerstborrel georganiseerd. Veelal wordt daarbij een secretaresse of “creatieve” collega gevraagd iets te organiseren. Doelstelling daarbij is dan, dat het gezellig moet zijn en de collegialiteit en teamspirit moet activeren. […]

Uit onderzoek is gebleken, dat Nederland nog vaak kiest voor saaie kerstvieringen. Aan het einde van elk jaar wordt bij vele bedrijven een kerstviering of kerstborrel georganiseerd. Veelal wordt daarbij een secretaresse of “creatieve” collega gevraagd iets te organiseren. Doelstelling daarbij is dan, dat het gezellig moet zijn en de collegialiteit en teamspirit moet activeren. Maar het mag natuurlijk niet te uitbundig en vernieuwend en zeker niet te duur.

Hierdoor hebben vele bedrijven en personeelsverenigingen al jaren hun standaard kerstviering met een drankje en een buffetje. Daarbij sta je dan tussen je collega’s en kijk je elkaar afwachtend aan, of iemand iets leuks te melden heeft en de sfeer wordt opgeleukt. De directie kijkt dit argwanend aan, in de hoop dat het feest een succes is. Daarbij hopende, dat er niet teveel alcohol wordt gedronken, zodat de situatie niet pijnlijk wordt. Jammer van de moeite, jammer van de kosten.

Waarom wordt het dan niet eens tijd een echt feest te organiseren ?

Cars and Stars Events heeft zich in 2014 ten doel gesteld, om een einde te maken aan saaie kerstborrels en nieuwjaarsrecepties. Als full-service evenementen- en entertainmentburo heeft ons creatieve team van zich dit jaar vele vernieuwende feesten samengesteld. Feesten, kerstborrels, oudejaarborrels, nieuwjaarsrecepties en gezellige personeelsfeesten, waarover nog lang wordt na gesproken.

Een kerstviering anno 2014 is actie, gezelligheid, teambuilding en uitstraling en vooral succesvol !

Vele mogelijkheden liggen klaar voor elk gewenst budget, voor kleine en grote groepen en inzetbaar op alle mogelijke locaties.

Hierbij kan gedacht worden aan een “Evening with the Stars”, waarbij jezelf en je collega’s de sterren van de avond zijn. Na een rode-loper ontvangst kom je in een hele Hollywood-achtige locatie, compleet met Oscarbeelden en veel Hollywooddekoratie. Op je feest krijg je een complete make-over als echte glamourdame of –heer en ga je uit je dak tijdens de optredens en liveshows van bijv. The Blues Brothers, Lady Gaga, Madonna, Beyonce of The Village People. Aan het einde van de avond worden “de Oscars” uitgedeeld aan de beste collega, leukste secretaresse of … Indien gewenst kunnen je gasten nog naar huis worden gebracht in limousines, eventueel voorzien van uw eigen bedrijfslogo’s.

Maar het kan ook anders. Gun uw gasten een race-event op locatie. Ontvangen en aangemoedigd door spannende gridgirls / pitspoezen gaan we een heuse race rijden, incl. kwalificatie en race in de levensechte racesimulators van carsandstars. De catering kan worden aangepast aan het event kunnen de gasten hun eigen cocktails shaken met namen als “Hamilton-cocktail, Redbull-racingdrink met wodka, Ayrton Senna drink, enz.) Na een actieve teambuilding avond gaan de winnaars natuurlijk naar huis met een prachtige beker.

Maar ook vele andere thema’s zijn mogelijk:

Glitter en glamour tijdens een “Las Vegas Night” met casinotafels, danseressen, liveshow met Elvis en een heuse Wedding Chapel.

Geen “Oktoberfest” maar een “Dezemberfest” met optredens van de beste dubbelgangster van Helene Fischer en veel feesten op Schlagermuziek, biertapwedstrijden en grappige groene wand fotografie, waarbij je uitbundig in een trabantje wordt gefotografeerd.

Dagprogramma (in een partybus) met z’n allen naar een duits kasteel,incl. rondleiding en waar iedereen wordt geridderd. Daarbij natuurlijk duitse gerechten en een keur aan duitse bieren.

Of ga je voor een Hollands feest met het geliefde “Ik hou van Holland spel”. In teams ga je een fantastische avond tegemoet incl. hapjes, drankjes, optredens van bijv. lookalike Jan Smit en een prijsuitreiking door Koningin Maxima lookalike.

Of mag het zomers met een Salsa-workshop incl. cocktailontvangst door Braziliaanse schonen en caribische sferen met een 4-koppige liveband.

Of toch een “ladies night” met prachtige gastheren die de dames begeleiden naar hun make-over, stijladviezen, modeshow en taart bakken workshop.

Je ziet: de tijd van saaie kerstfeesten is voorbij.

Ga voor origineel entertainment en leuke kerstvieringen naar Cars and Stars Events, zij maken er iets speciaals van.

Delen

Terug naar overzicht