MISS DIRNDL VERKIEZINGEN ! OKTOBERFEST – BIERFEST

MISS DIRNDL VERKIEZINGEN ! OKTOBERFEST – BIERFEST

Gepubliceerd op 2 mei 2018.

„Servus, Gruezi und Hallo“…. „Ein Prosit der Gemütlichkeit….“ Met deze woorden wordt elk jaar weer in September het grootse Oktoberfest in o.a. München geopend. Lange tafels met feestende mensen, die allemaal in spannende Dirndl’s en Lederhosen met grote pullen bier in de hand samen de feesttenten laten beven. Maar waarom zouden wij allemaal naar Duitsland […]

„Servus, Gruezi und Hallo“…. „Ein Prosit der Gemütlichkeit….“

Met deze woorden wordt elk jaar weer in September het grootse Oktoberfest in o.a. München geopend. Lange tafels met feestende mensen, die allemaal in spannende Dirndl’s en Lederhosen met grote pullen bier in de hand samen de feesttenten laten beven.

Maar waarom zouden wij allemaal naar Duitsland moeten afreizen om zo te kunnen feesten ? Dat kunnen we in Nederland toch ook !

Cars and Stars Events heeft in de laatste jaren een compleet themafeest “Oktoberfest”  voor elke locatie of budget ontwikkeld.

Wij werken samen met vaste acts en artiesten, bands, feest-dj’s en decoratiemogelijkheden.

Onze eigen “Miss Dirndl’s” zijn professionele Duitse zangeressen in Dirndl die met hun feestrepertoire over de tafels gaan….

Maar natuurlijk hebben wij ook onze Oktoberfest-zangers, oftewel “Buben” op het podium. Compleet met Lederhosen, accordeons, trompetten en veel Alpen-power. We hebben hierbij eigen vaste bands in div. samenstellingen van 2 tot 20 personen. Maar veelal kan een powerduo, zoals onze “Gaudi Buben” of Oktoberfestband van ca. 6 personen de juiste stemming brengen.

Het programma van uw Oktoberfeest kan verder worden uitgebreid met Apresski-DJ’s, Feestzangers,  danseressen op tafels en op de bühne en de bekende Duitse originele Schlagerstars uit verleden en heden. Iedereen kan toch de hits van Dennie Christiaan, Heino, Gaby Baginsky, Andrea Berg en Helène Fischer meezingen. De hits Rosamunde, Du hast mich 1000x  betrogen, Einen Stern, knallrotes Gummiboot, Schatzi schenk mir Dein Foto en Rock me Heut’Nacht mogen dus ook zeker niet ontbreken. En zelfs die Eisbär’n wollen wir sehen..

Het Okberfest in Muenchen gaat dit jaar weer helemaal los van 20.09 tot 05.10.2014.

Het eventteam van carsandstars heeft ook dit jaar weer meerdere Oktoberfeesten in Nederland gepland en georganiseerd.

Tijdens deze feestavonden zijn wij op zoek naar “Miss Dirndl Nederland” Meld je gratis en vrijblijvend aan tijdens onze evenementen en maak kans op hele mooie prijzen.

Zin in een goed feest? Vraag ons eventteam (info@carsandstars.nl) naar de div. Oktoberfeste / Bierfeesten in Nederland.

Auf Wiedersehen…..Die Kruege hoch und 1,2,3….saufen !

Delen

Terug naar overzicht