Maxima en Willem-Alexander hebben een tekort aan kroontjes

Maxima en Willem-Alexander hebben een tekort aan kroontjes

Gepubliceerd op 2 mei 2018.

Nederland is nog helemaal in de ban van het koningshuis. Het is veranderd in een groot “ik hou van Holland” themafeest.  We krijgen niet genoeg van Maxima en Willem-Alexander. En terecht kunnen we trots zijn op deze ambassadeurs. Ze mogen niet ontbreken bij openingen, in winkelcentra, als verrassingsgasten en natuurlijk voor fotoshoots en meet-and-greet op […]

Nederland is nog helemaal in de ban van het koningshuis. Het is veranderd in een groot “ik hou van Holland” themafeest.  We krijgen niet genoeg van Maxima en Willem-Alexander. En terecht kunnen we trots zijn op deze ambassadeurs. Ze mogen niet ontbreken bij openingen, in winkelcentra, als verrassingsgasten en natuurlijk voor fotoshoots en meet-and-greet op themafeesten. Eén ding is zeker:  ze brengen een kroon op uw evenement !

Alle ogen zijn gericht op het koningshuis. Volle programma’s en heel veel media-aandacht. Je kunt je er geen voorstelling van maken, hoe vol hun agendas zijn. Maar ook voor hen heeft een dag maar 24-uur. Daarbij stralen ze toch de hele dag en vormen ze een prachtig gezinnetje met hun 3  kinderen. Dit is dé tijd om te denken: “ Kan ik maar iemand in mijn plaats naar dat feest of evenement sturen”. En ja, dat kan!

Cars and Stars Events is gespecialiseerd in professionele look alikes en dubbelgangers. Sinds meerdere jaren werken wij met de professionele look-a-likes van
Prinses Beatrix https://www.carsandstars.nl/beatrix-look-a-like,
Koning Willem-Alexander https://www.carsandstars.nl/willem-alexander-look-a-like, en
Koningin Maxima https://www.carsandstars.nl/maxima-look-a-like
Uiterlijk, kleding, stijl en dialect zijn niet van het echte koningspaar te onderscheiden.

Onze professionele lookalikes worden vaak ingezet bij (winkel)openingen, bedrijfs-feesten, jubilea, verjaardagen, trouwerijen en partijen.
Interviews, speeches en officiele openingen cq lintjes knippen behoort natuurlijk ook tot hun takenpakket. Na de optredens is er vanzelfsprekend ook tijd voor meet-and-greet en foto´s.

Voor een landelijke reclamespot heeft Cars and Stars events zelfs hun prachtige dochtertjes kunnen casten.

Iedereen kan nu zelf je eigen feest of evenement omtoveren tot een koninklijk themafeest.

Vraag Cars and Stars Events voor tips en mogelijkheden. Door hun jarenlange ervaring in het succesvol organiseren van themafeesten behoort een Hollands feest tot één van de favorieten.

Het eventteam van Cars and Stars zorgt op uw evenement, feest of zelfs beursstand, voor de complete feest decoratie. We (be-)toveren uw gasten en bezoekers met het heerlijke “ik hou van Holland” thema, dat kan bestaan uit rode lopers, lakeien, vlaggen, dekoratie dmv dekowanden  en spetterende optredens van nederlandse artiesten of bijvoorbeeld de imitator van oa.
Jan Smit   (https://www.carsandstars.nl/jan-smit-look-a-like) of
Frans Bauer (https://www.carsandstars.nl/frans-bauer-look-a-like) of
Marco Borsato (https://www.carsandstars.nl/marco-borsato-look-a-like) of
Andre Hazes (https://www.carsandstars.nl/andre-hazes-look-a-like)

Maar vooral brengen we met de Maxima look-a-like, Willem-Alexander dubbelganger en Beatrix look-a-like een kroon op uw themafeest !

Auteur:  Aline Knopke

Delen

Terug naar overzicht