abba tribute

Mamma Mia! In de bioscoop en op uw event

Mamma Mia! In de bioscoop en op uw event

Gepubliceerd op 23 juli 2018.

‘Mamma Mia! Here We Go Again’. Het is al weer 10 jaar geleden dat de vorige en eerste Mamma Mia film in de bioscoop draaide. Deze energieke feel-good film gaat verder waar het vorige deel is gestopt. Deze zoete film weet zelfs de mensen met een afkeer voor musicals naar de bioscoop te lokken! Wilt u op uw evenement ook deze belevenis meemaken? Dat is mogelijk bij Cars and Stars Events!

Mamma Mia op uw event

Als u één blik op de cast werpt van de nieuwe Mamma Mia film, ziet u dat Pierce Brosnan ook weer aanwezig is. En laten wij nou net een perfecte Pierce Brosnan lookalike hebben van deze gentleman. Hij zingt wat minder dan in de vorige film, dus hebben de vrouwen meer tijd om van zijn uitstraling te genieten in plaats van zijn zangkunsten. Deze lookalike kan en heeft het ook allemaal!

Dan natuurlijk Cher, het kan niemand ontgaan zijn dat zij deze keer van de partij is. Haar altijd opvallende verschijning heeft deze film dan ook een extra boost gegeven. Uiteraard hebben wij ook de beste Cher soundalike & lookalike van Nederland in ons aanbod! Zo wordt uw Mamma Mia event wel heel speciaal!

ABBA

De film draait natuurlijk om de discografie van ABBA. Gelukkig voor de filmmakers, heeft ABBA een eindeloze hoeveelheid aan hits om een film dan wel musical mee te vullen. En laat het nou net zo zijn dat wij meerdere ABBA Tribute Bands in ons aanbod hebben!

De film zelf zal kwalitatief niet uitblinken, of zeer diepgaand zijn qua verhaallijn. Maar met betrekking tot vermaak, plezier en de vermakelijke ABBA hits is het zeker een van de leukste uitstapjes naar de bioscoop deze zomer. Over kwalitatief gesproken, uw evenement zal dat zeker wél worden met deze sterren bij u op het podium of de rode loper. Een Mamma Mia evenement creëert u samen met Cars and Stars Events! Van artiesten tot decoratie! Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met ons event team.

Naar onze lookalikes!

Delen

Terug naar overzicht