Lente in Twente

Lente in Twente

Gepubliceerd op 19 februari 2021.

Nog geen 2 weken geleden schreven wij het bericht “Winter in Twente”. Nou, we zijn nu alweer toe aan Lente in Twente! Hoewel de sneeuw prachtig was en wij er als team van genoten hebben. Is deze lentezon toch ook weer heerlijk. De positiviteit knalt er weer in. Nu kunnen wij ook beginnen met het beter indelen van de race simulators in onze hal. Dat werkt toch wat makkelijker dan onze Formule 1 auto’s als sneeuwschuiver te gebruiken. Dus nieuwsgierig naar onze simulators? Rijd dan snel langs ons pand, want ze staan nu nog te shinen in de zon. Maar wat brengt deze zon voor de evenementen in 2021?

Evenementen in de zon

Een voordeel is dat er nu weer outdoor events georganiseerd kunnen worden. Afgelopen dinsdag stonden wij met onze Racing Room on Wheels al in Tilburg. Wij stonden hier namens de gemeente Tilburg, dus alles verliep coronaproof en met de juiste vergunningen. In de zon waren de kinderen aan het racen, eindelijk weer blije gezichten! Deze Racing Room is ook speciaal voor outdoor events. Met 3 Racing seats ontstaat er een echte competitie in deze Racing Room. Natuurlijk kan deze ruimte ook voor andere doeleinden worden ingezet. Zo kan bijvoorbeeld onze Bewegende Simulator hier in komen te staan. Of kan er een Formule 1 Quiz plaatsvinden. Overal te plaatsen en dus met veel mogelijkheden, vooral met de voorspelde 20 graden in het vooruitzicht!

Formule 1

Wat hoort er nog meer bij de lente? De start van het Formule 1 seizoen! Dit gaat in 2021 plaatsvinden in Bahrein. De openingsrace is op 28 maart. En voordat de startprocedure wordt ingezet in Bahrein, komen wij nog met een verrassing. Een gloedjenieuwe Formule 1 race simulator. Maar de foto’s en verdere info houden wij nog geheim, om de spanning wat op te bouwen…

Geïnteresseerd in de nieuwe race simulator of outdoor events? Vraag het ons evenementen team!

 

 

 

Delen

Terug naar overzicht