bewegende en professionele race simulator fullmotion

Realistisch racen; dat doe je Full Motion.

Realistisch racen; dat doe je Full Motion.

Gepubliceerd op 14 maart 2019.

op de beurs een full motion race simulator huren

Maar wat is dan een Full Motion- / Bewegende Race Simulator? Dat wil niks anders zeggen dan dat je volledig meebeweegt zoals je in een echte raceauto zou doen! Stuur je naar links, dan vliegt je stoel de rechterkant op. Geef je gas, kiept je stoel achterover. Zo ervaar je de G-krachten alsof je in een echte Rally- of Formule 1 wagen zit! Dit aangevuld met een Virtual Reality bril en de Buttkicker (creëert trillingen), maakt onze Full Motion Race Simulator een complete en professionele Race Simulator! En deze is ook nog eens op ieder evenement in te zetten dankzij zijn kleine afmetingen.

Waarom een Full Motion Race Simulator huren?fullmotion racen vr simulator virtual reality bril racing

Onze Full Motion Race Simulator is qua grootte op bijna elke locatie in te zetten! De omvang van de simulator is namelijk niet groot. Maar de coureur die er in zit, waant zich in een echte raceauto met de Virtual Reality bril op. Dus voor de coureur is de ‘speelruimte’ levensgroot. Het is voor de meeste gasten dan ook een compleet nieuwe ervaring. Natuurlijk hebben velen wel eens een VR-bril opgehad, maar dat de racestoel ook daadwerkelijk meebeweegt is weer een nieuwe dimensie.

Ook voor de gamer die thuis met regelmaat een racing game speelt, is deze simulator weer volledig wat nieuws. Maar ook zeker voor de gasten die nog nooit een racestuur vast hebben gehouden, die worden gelijk voor de leeuwen gegooid met deze professionele bewegende race simulator. Dus uitdagend en vernieuwend voor de geoefende coureur, en een echte ontdekking en beleving voor de leek in de racewereld! Door deze volledige beleving zullen alle gasten/coureurs dolenthousiast uitstappen!

Bekijk meteen ons Volledige Aanbod ?️

Op welk evenement in te zetten?bewegende race simulator full motion racen

Zoals gezegd is deze Full Motion Race Simulator in te zetten op elk denkbaar evenement. Voornamelijk omdat de grootte van deze racing sim het toelaat. Maar ook omdat het een zeer brede doelgroep aanspreekt. Als gasten een coureur bezig zien, in deze bewegende race simulator, willen ze het (bijna) allemaal zelf ook proberen! Ook heeft deze race simulator een makkelijke instap, dus de drempel voor gasten om in te stappen ligt laag. Dit heeft als gevolg dat deze Full Motion nooit stil zal staan op uw evenement! Deze race simulator is te huren voor themafeesten, beurzen, winkelcentra, personeelsfeesten en open dagen. En dat is nog maar het begin, inzetbaar voor elk evenement dus!

Voordelen van een Race Simulator met beweging:full motion race simulator

  • Een volledig meebewegende race simulator, iedereen voelt zich een echte coureur.
  • Met de Buttkicker voel je alle trillingen die je in een racewagen ook zou ervaren.
  • Door het professioneel geplaatste 5.1 audio systeem, racet de coureur volledig in zijn eigen ‘game-wereld’.
  • Je creëert met een kleine raceruimte al de volledige beleving! Ook door de VR-Bril.
  • Het is mogelijk om Rally, GT en F1 te racen. Voor elk event een eigen raceklasse.
  • Bij het huren van deze Race Simulator, krijgt u een F1 Decopakket, zo creëer je ook aan de buitenkant een pitstraat!

Dus zoek je een Race Simulator met beweging? Dan hoef je niet verder te zoeken! Ook niet wanneer deze net niet aan je wensen voldoet, want op het moment zijn wij een nieuwe Simulator met Beweging aan het ontwikkelen. Vraag gerust hoe ver wij daarmee zijn en dan houden wij u op de hoogte!

Ook verzorgen wij complete pakketten, zoals een F1 Bandenwisselspel in combinatie met deze Full Motion. Dan heeft u voor ieder wat wils en één grote Formule 1 pitstraat op uw event. Deze Pitstop Challenge heeft u ook kunnen zien in het Ziggo Formule 1 café. Dat gaat vrijdag eindelijk -net als het F1 circus- weer beginnen! Voor meer informatie over deze bewegende race simulator, kunt u altijd contact opnemen met ons F1 Event Team. Of bekijk onderstaande video voor een impressie van onze Full Motion.

 

Delen

Terug naar overzicht