Foto- en Videoshoot op CM.com Circuit Zandvoort

Foto- en Videoshoot op CM.com Circuit Zandvoort

Gepubliceerd op 16 april 2021.

Eindelijk was daar onze nieuwe “F1 Racing Star”. Onze gloedjenieuwe F1 simulator. En wij vonden dat deze nieuwe auto toch wel een mooie binnenkomer verdiende. Dus hebben wij de oversteek gemaakt naar het westen van het land. Met als eindstation het circuit van Zandvoort. Hier werd onze nieuwe F1 simulator verwelkomd door middel van een foto- en videoshoot. Deze vond plaats in de pitboxen en op het circuit zelf. Ondanks de altijd aanwezige en superharde wind op het circuit, was het een prachtige en memorabele dag. En niet alleen voor ons, ook veel aanwezige coureurs kwamen een kijkje nemen. Wil jij ook dichter dan ooit de Formule 1 beleven? Dat kan, want deze F1 Auto is vanaf nu bij ons te huur!

De PitboxCars and Stars op zandvoort pitbox f1 auto

Voordat we het circuit zouden betreden, maakten wij eerst enkele foto’s en video’s in de pitbox. Geen tijd voor een bakje koffie! Tussen de vele trucks op de paddock, wisten wij onze aanhangers tot de juiste pitbox te manoeuvreren. Eenmaal aangekomen kregen wij toestemming van Bas Koeten Racing om wat mooie shots te maken. De pitboxen op Zandvoort zijn een bekende plek voor ons, aangezien wij in normale tijden bijna wekelijks hier een pitbox challenge verzorgen. Maar vandaag is er een andere “challenge”. Daar waar binnenkort Max Verstappen en Lewis Hamilton de pitbox uit komen rijden, rolt nu de bolide van Cars and Stars Events. Voor een fotoshoot welteverstaan. Ondanks de massale toeloop van coureurs, hadden wij genoeg vrije momenten om prachtige foto’s en video’s te maken.

Het Circuit, de eerste Kombocht

Maar we willen het circuit op! Dus hup, we rollen onze nieuwe F1 auto in onze motorsport aanhanger en daar gaan we. Naar dat stuk asfalt waar elke raceliefhebber naartoe wil als je in Zandvoort bent. Het circuit! Met 2 bussen -en dus ook 2 aanhangers- rollen wij langzaam langs de binnenkant van de Tarzanbocht… Daar gaan we! De eerste kombocht komt in zicht. Dat is de vernieuwde Hugenholzbocht. Nou, we wisten dat een kombocht schuin afloopt. Maar wij denderden met onze bussen langs een extreme verkanting van de weg. Peentjes zwetend hoopten wij dat de bussen niet om zouden kiepen. Gelukkig was dit niet het geval en konden wij na enkele mooie beelden onze weg weer vervolgen.

Verder het Circuit op

Wij hebben natuurlijk niet tot in den treure het circuit voor onszelf. Dus we racen snel door naar de volgende video- en fotomomenten. Vanwege de vele race simulaties die wij op evenementen hebben mogen verzorgen, rijden wij dit uiteraard met de ogen dicht. Nadat we met topsnelheid een snelle chicane doorschieten, begint de weg wederom te verkanten. Ja hoor, we zijn aanbeland in de Arie Luyendijkbocht. Ook hier voelt het alsof we dronken over het asfalt zwalken. Ons evenwicht zijn we kwijt en we kunnen de rollende Formule 1 auto’s net in toom houden. Maar de unieke foto’s zijn de moeite meer dan waard. Gelukkig hebben wij nog genoeg tijd om de auto’s daarna op de starting grid te stallen. Maar we plaatsen ze wel zoals het hoort. Zoals je ziet staat onze blauwe F1 simulator dan toch op P1. Zo chauvinistisch zijn wij dan wel.

Nieuwe Simulator en Bandenwissel Spelrace simulator met halo en curved monitor

Met trots verhuren wij dan ook deze nieuwe aanwinst in onze collectie. De auto kan onder andere als race simulator worden ingezet. Dan komt er een grote Samsung Curved monitor op de cockpit te staan. Racen doe je dan met elektrisch verstelbare pedalen en een F1 Fanatec stuur. Dichterbij de Formule 1 kunnen we je niet brengen. Ook hebben wij deze F1 auto zo om laten bouwen, dat er Formule 1 banden op gewisseld kunnen worden. Dat is onze Pitstop Challenge. Deze unieke vorm van teambuilding is een succes op elk evenement.

De unieke beelden komen binnen een week online! Dus houd onze socials in de gaten. Meer informatie over onze nieuwe F1 Simulator? Neem contact op en we leggen maar al te graag uit wat er allemaal mogelijk is!

 

Delen

Terug naar overzicht