Kunnen voetballers van FC-Twente en Heracles ook gas geven in een F1-wagen ?

Kunnen voetballers van FC-Twente en Heracles ook gas geven in een F1-wagen ?

Gepubliceerd op 2 mei 2018.

fc twente race simulator

Recentelijk zijn de simulatoren van Cars and Stars ingezet tijdens enkele events van diverse landelijke voetbalclubs.  Het was een groot succes en erg leuk om te zien hoe voetballers een heuse strijd aangingen en diverse races werden gereden.

Tijdens de jaarlijkse familyday voor de spelers en organisatie van FC-Twente stond onze simulator op de prachtige locatie bij Landhotel De Bloemenbeek in De Lutte. Onder het genot van een hapje en drankje werden de spelers, partners, kinderen en organisatie een heuse incentive-dag aangeboden.  Een van de eerste rijders was keeper Sander Boschker die luidruchtig werd aan aangemoedigd door de rest van het team. Maar natuurlijk werd er ook door de overige spelers zoals  Wout Brama, Tim Hölscher, Roberto Rosales, Dusan Tadic en de anderen flink gas gegeven. Uiteindelijk was Dario Tanda van jong FC-Twente de snelste rijder van de avond.

Deze keer dus geen adrenaline op het veld maar op het circuit van F1-Monza !   Naast racen had de organisatie meerdere activiteiten en bezigheden voorbereidt en was de dag een groot succes.

Ook de spelers van FC Heracles Almelo zijn de race-challange aangegaan. Deze keer stonden we tussen de prachtige bolides van Wiggers Mastercars in Enschede. Als sponsor van FC Heracles heeft dhr. Marcel Wiggers de spelers uitgenodigd op deze avond aan deze f1-race deel te nemen. De spelers reden allemaal een kwalificatie waarbij de uiteindelijke winnaar als prijs een prachtige Ferrari voor een dag te beschikking gesteld werd.

Racen en voetbal, een uiltimate F1-race challange heeft zich bewezen als een groot succes.

Welke voetbalteams gaan de strijd mee aan ?

Laten ook jullie zien, dat je rechter voet niet alleen een bal maar ook een gaspedaal kan trappen ?

Delen

Terug naar overzicht