F1 Simulatie bandenwisselspel racing sim header

Fancom’s Fast Forward competitie

Fancom’s Fast Forward competitie

Gepubliceerd op 13 november 2018.

F1 Simulatie Fancom bandenwisselspel kappelerput racing sim

Afgelopen zaterdag hebben wij voor Fancom een top evenement neer mogen zetten. In samenwerking met Fancom, Kapellerput te Heeze en Rob Kamphues! De gehele middag waren de gasten dan ook zeer fanatiek bezig om het gewicht van de Formule 1 band te raden, een F1 band te verwisselen en in onze racesimulators te racen.

Rob Kamphues Kapellerput Fancom Heeze f1experience f1events op locatie racingsimulators pitstopgames bandenwisselspel Rob Kamphues gastspreker

De middag begon met een presentatie in het Engels van Rob Kamphues, zeer aandachtig werd dit gevolgd door alle aanwezigen. Leuke vergelijkingen werden gemaakt, en de nodige anekdotes passeerden de revue. Uiteindelijk, na vele lachsalvo’s en interessante weetjes, ging Rob de eerste tijd neerzetten bij het F1 Bandenwisselspel en in de Racesimulator.

F1 Racesimulatorspitstopgames bandenwisselspel Rob Kamphues gastspreker gridgirls

De Formule 1 simulatie was ditmaal de Grand Prix van Brazilië, gereden op het circuit van Interlagos. De eerste toptijd was dus door Rob gezet en hierna mochten alle klanten deze tijd proberen te benaderen! Van man tot vrouw, jong en oud, ze reden allemaal mee! Soms met succes, en soms wat minder… Maar niemand kwam aan de tijd van Max Verstappen dit weekend.

Bandenwisselspelbandenwisselspel Rob Kamphues gastspreker grid girls

Naast de 2 racesimulators, stond ook het Formule 1 bandenwisselspel opgesteld in de Fancom pitstraat. Ondertussen is deze pitstopgame bekend van het Ziggo Formule 1 café en vele andere events. Vanaf de eerste tot de laatste minuut, gaven de slagmoersleutels het nodige geluid dat je in een F1 Pitbox verwacht. En de gasten die meespeelden zorgden voor de rest van het entertainment. Onder begeleiding van de Grid Girls werd dit ook in goede ban(d)en geleid!

Prijzenprijsuitreiking bekers fancom grid girls

Na een mooie en volle middag was het natuurlijk tijd voor de prijsuitreiking. Want er waren meerdere bekers te verdelen! De Grid Girls stonden klaar voor de 3 bekende zoenen (Dit werd door een Engelse deelnemer niet begrepen), de bekers stonden te glimmen in de LED-verlichting… En daar kwamen ze, onder begeleiding van We Are The Champions kwamen de kampioenen 1 voor 1 naar voren! Deze prachtige middag werd afgesloten met de nodige foto’s en iedereen ging richting het diner.

Fancom, Kappelerput, Rob Kamphues en alle gasten bedankt voor deze fantastische Formule 1 ervaring!

Wilt u ook zo’n Formule 1 spektakel voor uw bedrijfsuitje, personeelsfeest, beursstand of een ander event? Neem dan contact op en wij bespreken graag met u wat er allemaal mogelijk is!

Delen

Terug naar overzicht