Mercedes F1 Kampioen 2014 – F1 on tour in Nederland

Mercedes F1 Kampioen 2014 – F1 on tour in Nederland

Gepubliceerd op 2 mei 2018.

Het formule 1 jaar 2014 heeft voor vele fans en autosportliefhebbers weer vele mooie momenten gegeven. De strijd tussen Nico Rosberg en Luis Hamilton en de onderlinge concurrentie tussen de diverse raceteams. Maar natuurlijk ook het prachtige wereldnieuws van Max Verstappen in de Formule 1. F1-2014. Een prachtig racejaar en een verdiende constructeurskampioen. Team Mercedes-Pertronas […]

Het formule 1 jaar 2014 heeft voor vele fans en autosportliefhebbers weer vele mooie momenten gegeven. De strijd tussen Nico Rosberg en Luis Hamilton en de onderlinge concurrentie tussen de diverse raceteams. Maar natuurlijk ook het prachtige wereldnieuws van Max Verstappen in de Formule 1. F1-2014. Een prachtig racejaar en een verdiende constructeurskampioen.

Team Mercedes-Pertronas heeft de constructeurstitel kunnen binnenslepen en mag daarop verdiend trots zijn.

Om deze trots en overwinning met vele fans te delen, heeft CarsandStars deze kampioensauto als racsimulator voor allerlei events in Nederland onderweg. Hierbij brengt Carsandstars de F1 heel dicht bij de fans. Deze racesimulator is een fantastische eyecatcher en foto-object. Maar natuurlijk kunnen de gasten in de racewagen zelf hun kunsten laten zien d.m.v. levensecht racen op div. racecircuits. Plezier voor jong en oud, dames en heren of als incentive op personeelsfeesten.

Cars and Stars Events is sinds 18 jaar gespecialiseerd in race-events op locatie. Door middel van ca. 30 eigen race-simulators kan het eventteam van Cars and Stars op elk evenement, bedrijfsfeest, stadfeest, personeelsfeest, winkelcentrum of productpresentatie een passende racesimulator aanbieden. Maar ook de inzet als het perfecte beursentertainment mogen we hierbij niet vergeten.

U heeft hierbij een ruime keuze in diverse klasses, zoals Formule 1, Formule 2, Formule 3, Formula Renault, maar ook DTM of classic cars zijn mogelijk. De mogelijkheden hierbij zijn groot en voor elk budget en event is het passende te vinden op de website https://www.carsandstars.nl/race-simulator/  Als grootste aanbieder van dergelijk entertainment in West-Europa heeft u bij ons de keuze uit complete fullsize racesimulators, echte showcars, halve simulatoren en zelf ontwikkelde race-cockpits.  En dat in allerlei teams, kleuren en maten. Uiteraard wordt ook uw eigen logo op de race simulator gezet, voor de allerbeste exposure. En mocht uw team of kleur er niet bij zijn, kunnen we ook gewoon een eigen beletterde simulator voor u maken.

Succes gegarandeerd voor elke doelgroep. Door een zelf ontworpen systeem is het mogelijk, dat zowel volwassenen tot 2.05 meter en kinderen vanaf een leeftijd van ongeveer 4 jaar met veel plezier in de race simulatoren kunnen plaatsnemen. Middels een computersysteem en grote projectiewanden of grote lcd-televisies kunnen ook de omstanders en toeschouwers van de rijkunsten meegenieten. Vanzelfsprekend wordt het passende decoratie materiaal voor een race-event op locatie meegeleverd.

Voor iedereen die naast het racen nog niet genoeg kan krijgen van de autosport, is de inzet van

een heus F1 bandenwisselspel of pitstopgame wellicht een goed idee. Begeleid door spannende grid girls voor de juiste aandacht op uw evenement, foto-acties etc. Maar  natuurlijk ook als aanmoediging voor de rijders. Dit geheel maakt het plaatje compleet en maakt ook  van uw feest een succesvol en spannend race-event op locatie.

Voor evenementen die uniek en opvallend mogen zijn…. 3,2,1…..GO ! www.carsandstars.nl

Auteur: Aline Knöpke

Delen

Terug naar overzicht