Extra uitpakken in de feestmaand December

Extra uitpakken in de feestmaand December

Gepubliceerd op 2 mei 2018.

In december pakken wij graag extra uit, met veel glitter, glamour, indrukwekkende acts en prachtige decoratie (cadeautjes pakken wij ook graag uit, maar dat is weer een ander verhaal). Zo rond de feestdagen zijn er vaak vele evenementen: Kerstborrels, oudejaar borrels, nieuwjaarsrecepties en gezellige personeelsfeesten. Niets is dan zo leuk om je werknemers, klanten of […]

In december pakken wij graag extra uit, met veel glitter, glamour, indrukwekkende acts en prachtige decoratie (cadeautjes pakken wij ook graag uit, maar dat is weer een ander verhaal). Zo rond de feestdagen zijn er vaak vele evenementen: Kerstborrels, oudejaar borrels, nieuwjaarsrecepties en gezellige personeelsfeesten. Niets is dan zo leuk om je werknemers, klanten of gasten te trakteren op over de top entertainment. Dit als blijk van waardering, om even lekker in de sfeer van de feestdagen te komen of om juist extra aandacht voor je product te genereren.

Het creatieve team van Cars and Stars heeft ook dit jaar weer vele vernieuwende (thema-)feesten voor je samengesteld, waar nog lang over zal worden nagepraat. Een kerstviering anno 2016 is actie, gezelligheid, teambuilding en uitstraling en vooral succesvol!

Vele mogelijkheden liggen klaar voor elk gewenst budget, voor kleine en grote groepen en inzetbaar op alle mogelijke locaties. Een voorbeeld een ’Evening with the Stars’ waarbij jijzelf en al je collega’s de sterren van de avond zijn. Na een rode-loper ontvangst kom je in een hele Hollywood-achtige locatie, compleet met Oscarbeelden en veel Hollywood decoratie. Op je feest krijg je een complete make-over als echte glamourdame of –heer en ga je uit je dak tijdens de optredens en liveshows van showstoppers van het eerste uur zoals Tina Turner, Whitney Housten, Madonna, Katy Perry of Lady Gaga. Of heeft u liever een hele band en gaat u voor Abba, The Supremes of zelf wel de Village People? Lekker meezingen en een knalparty is gegarandeerd. Aan het einde van de avond worden “de Oscars” uitgedeeld aan de beste collega, leukste secretaresse of, indien gewenst, je gasten worden nog naar huis worden gebracht in limousines, eventueel voorzien van je eigen bedrijfslogo’s.

Uiteraard kun je de avond uitbreiden met:

– Glitter en glamour tijdens een “Las Vegas Night” met casinotafels, danseressen, liveshow met Elvis en een heuse Wedding Chapel.

– Een race-event op locatie. Ontvangen en aangemoedigd door spannende gridgirls gaan we een heuse race rijden, incl. kwalificatie en race in de levensechte racesimulators van carsandstars. De catering kan worden aangepast aan het event en de gasten kunnen hun eigen cocktails shaken met namen als “Hamilton-cocktail, racingdrink met wodka, Ayrton Senna drink, enz.) Na een actieve teambuilding avond gaan de winnaars natuurlijk naar huis met een prachtige beker.

– Geen “Oktoberfest” maar een “Dezemberfest” met optredens van de beste dubbelgangster van Helene Fischer en veel feesten op Schlagermuziek, biertapwedstrijden en grappige groene wand fotografie, waarbij je uitbundig in een Trabantje wordt gefotografeerd.

Onze afdeling ‘Cars’ kan bij elk thema diverse bijpassende auto’s leveren: Een limousine, Hummer, diverse originele Cadillacs of een heuse US Policecar, een origineel idee als gastenauto of gewoon als eyecatcher bij de ingang! CARS AND STARS verzorgd ook alle bijpassende decoratie voor uw evenement, niets is te gek, alles kan.

Je ziet het, de tijd van saaie kerstfeesten is voorbij. Ga voor origineel entertainment en leuke kerstvieringen naar Cars and Stars Events, zij maken er iets speciaals van.

Delen

Terug naar overzicht