een Race Simulator op uw event?

een Race Simulator op uw event?

Gepubliceerd op 22 juni 2018.

race simulator huren

Sinds het begin van de vorige eeuw is de racerij en met name de autosport erg geliefd. Deze sport is uitgegroeid tot een waar professioneel spektakel! Zowel mannen, vrouwen als kinderen zijn geïnteresseerd in al dit verbrande rubber. En wie wil nou niet zelf eens legaal hard racen, zonder risico’s ? Maar met veel plezier en natuurlijk ook de drang om als eerste over de finish te komen. Cars and Stars Events maakt dit mogelijk. Sinds 18 jaar gespecialiseerd in race events op locatie.

Door middel van vele eigen race simulators kan het eventteam van Cars and Stars op elk evenement race simulators aanbieden! Denk aan een bedrijfsfeest, stadfeest, personeelsfeest, winkelcentra of een product presentatie. Maar ook als inzet voor het perfecte beursentertainment mogen we hierbij niet vergeten. 

Mogelijkheden

U hebt hierbij een ruime keuze in diverse klasses, zoals Formule 1, Formule 2, Formule 3 en Formula Renault. Maar ook DTM of classic cars zijn mogelijk. De mogelijkheden hierbij zijn groot en voor elk budget en event is het passende te vinden. Als grootste aanbieder van dergelijk entertainment in West-Europa heeft u bij ons de keuze uit complete fullsize racesimulators, echte showcars, halve simulators en cockpits. En dat in allerlei teams, kleuren en maten! Uiteraard wordt ook uw eigen logo op de race simulator gezet, voor de allerbeste exposure. En mocht uw team of kleur er niet bij zijn, kunnen we ook gewoon een eigen beletterde simulator voor u maken.

Succes gegarandeerd voor elke doelgroep. Door een zelf ontworpen systeem is het mogelijk, dat zowel volwassenen en kinderen vanaf een leeftijd van ongeveer 4 jaar met veel plezier in de race simulatoren kunnen plaatsnemen. Middels een computersysteem en grote projectiewanden of grote lcd-televisies kunnen ook de omstanders en toeschouwers van de rijkunsten meegenieten. Vanzelfsprekend wordt het passende F1 decoratie materiaal voor een race-event op locatie meegeleverd.

Voor iedereen die naast het racen nog niet genoeg kan krijgen van de autosport, is de inzet van een heus F1 bandenwisselspel of pitstopgame wellicht een goed idee. Begeleid door spannende Grid Girls voor de juiste aandacht op uw evenement. Maar natuurlijk ook als aanmoediging voor de rijders! Dit geheel maakt het plaatje compleet en maakt ook van uw feest een succesvol en spannend race event op locatie.

Voor evenementen die uniek en opvallend mogen zijn…. 3,2,1…..GO !

Delen

Terug naar overzicht