De tweede helft van het F1 seizoen!

De tweede helft van het F1 seizoen!

Gepubliceerd op 14 augustus 2018.

f1 race simulator zandvoort boeken

Na de F1 race in Hongarije van 29 juli is het al meer dan 2 weken stil op de Formule 1 circuits. De volgende race is tijdens de Grote Prijs van België op Spa-Francorchamps. Dit zal plaatsvinden op 24, 25 en 26 augustus. Dus nog even volhouden! Wat kunt u doen in de tussentijd? Want de Formule 1 beleving moet natuurlijk wel blijven in deze tijden van F1-stilte!

Een pauze van 4 weken. Voor de coureurs als Max Verstappen is het fijn om even bij te komen, maar de fans moeten deze mooie sport een tijdje missen! Gelukkig staat het eerste raceweekend al bijna weer voor de deur, en de coureurs kijken hier ondertussen ook reikhalzend naar uit. In de komende anderhalve week is het voorbereiden en gissen wat er gaat gebeuren. Gaat Stroll al naar Force India? En gaat daardoor Ocon naar het team van McLaren waardoor Stoffel Vandoorne niet zijn thuis GP kan rijden? Van Alonso weten we al dat hij het seizoen afmaakt en daarna vertrekt hij uit de F1. En neemt Sainz dan zijn plaats in? En dan natuurlijk nog de strijd tussen Vettel en Hamilton, wie schiet het snelst uit de startblokken na de zomerstop? We zullen het allemaal snel weten. In de tussentijd kunt u zich voorbereiden in een F1 race simulator van Cars and Stars Events!

F1 Race Simulatorrace simulators sim

Want wat is er nou leuker dan het racen in een F1 Race simulator, wanneer het F1 seizoen weer voor de deur staat?! Langzaam komt de F1 wereld weer op gang, en dit moet u als fan natuurlijk ook beleven! Wij hebben meer dan 25 race simulators in ons aanbod, hierdoor zit er altijd wel een simulator voor u tussen! Meerdere groottes, thema’s, livery’s en ga zo maar door! Al deze F1 race simulators zijn op elke locatie inzetbaar! En daardoor kunt u zich overal, samen met uw collega’s of wie dan ook, voorbereiden op het nieuwe seizoen. Race alvast de GP van België, win nog wat extra races met Max Verstappen. Of boots de spannende strijd tussen Hamilton en Vettel na! De kriebels voor de 2e helft van het seizoen zijn er dus al, nu de race simulator nog!

Voor al onze race simulators kunt u kijken bij ons aanbod! Of neem meteen contact op met ons event team.

Delen

Terug naar overzicht