De temperaturen lopen hoog op bij Cars and Stars

De temperaturen lopen hoog op bij Cars and Stars

Gepubliceerd op 26 juni 2018.

gordon ramsay

De eerste etentjes buiten in de zon hebben al plaatsgevonden en de zomer is officieel begonnen. Met de dag verlangen we met z’n allen meer naar de ontspannen zomeravonden en wat is er nou fijner om met dat mooie weer lekker buiten te eten? Barbecue aan, goed gezelschap en lekker lang tafelen onder het genot van een zomers muziekje en een heerlijk fris glas wijn. Alles lijkt mooier en lekkerder te zijn als je buiten eet.

Over eten gesproken, heeft u binnenkort een bedrijfsopening, personeelsfeest, bedrijfsuitje of een open dag. En wilt u daar een culinair tintje aan geven? Wij beschikken over de perfecte lookalikes van de twee kookgoden uit Engeland, Gordon Ramsey en Jamie Oliver. Deze heren zijn ook super om in te zetten bij een kookdemonstratie, (supermarkt) promotie of voor een culinair evenement in een winkelcentrum. Of gaat u toch liever voor de optie om het diner van de gasten door (één van) deze heren te laten serveren. Of hen misschien wel in te zetten als partner van de vaste kok? De keuze is reuze en één ding is zeker, iedereen wil een glimp opvangen van de sympathieke Jamie. En gegarandeerd dat de temperaturen nog hoger oplopen, met zo’n verhit figuur als Gordon.

Jamie Oliver & Gordon Ramsay

De goedlachse Jamie Oliver is te boeken als lookalike en de verhitte Gordon Ramsey is zelfs te boeken als look- én soundalike. Wist u trouwens dat beide heren de actuele stand-ins zijn voor televisieopnames in Engeland? En weet u wat nou hét ultieme voordeel is van een Gordon Ramsey dubbelganger? Er mag worden terug gescholden, indien nodig…

….Of toch liever een spontane verassingactie uitvoeren met Herman ded Blijker…ook dat kan…

Meer info over alle (culinaire) mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met ons event team.

Delen

Terug naar overzicht