David Beckham gespot op Schiphol en later in Bussum belaagd door krijsende vrouwen

David Beckham gespot op Schiphol en later in Bussum belaagd door krijsende vrouwen

Gepubliceerd op 2 mei 2018.

vrijdagmorgen 26 april. Het lijkt een normale dag op Schiphol maar plotseling stond het publiek oog in oog met een van de meest sexy mannen ter wereld, groot voetballer en stijlicoon David Beckham. Hij werd opgewacht door zijn eigen bodyguards  en vertrok daarna in richting van het Gooi. Maar waarom ? Die middag werd deze David […]

vrijdagmorgen 26 april. Het lijkt een normale dag op Schiphol maar plotseling stond het publiek oog in oog met een van de meest sexy mannen ter wereld, groot voetballer en stijlicoon David Beckham. Hij werd opgewacht door zijn eigen bodyguards  en vertrok daarna in richting van het Gooi. Maar waarom ?

Die middag werd deze David Beckham nog gezien tijdens een lunch in een exclusief Bussums restaurant en bezocht hij een lokale makelaar en kartbaan. Daarbij werd hij constant vergezeld door zijn bodyguards en diverse begeleiders.  Tijdens zijn tour door het Gooi is hij direct door velen gezien en de berichten hierover stonden snel op de diverse media.

De volgende dag, zaterdag 27 april heeft hij, in bijzijn van vele fans en nieuwsgierige voorbijgangers, de officiele opening gedaan van de Reggefiber Glasvezelshop in Bussum.  Hij heeft een poging gedaan om de opgebouwde kluis te kraken. Maar helaas is dat hem niet gelukt.  Gelukkig lukte dat een van de bezoekers wel, die dan ook met een nieuwe Ipad naar huis ging. Na de officiele opening heeft  “Becks” nog een indrukwekkende ballbalancing show gegeven, waarbij hij zijn ambassadeurs-outfit heeft omgeruild voor zijn voetbal outfit. Daarna heeft hij gesigneerde voetballen van Reggefiber mogen uitdelen.

Tot zijn gevolg behoorde ook het team van Cars and Stars Events. Dit geeft natuurlijk te denken…
De afdeling “Stars” van Cars and Stars Events is natuurlijk gespecialiseerd in opvallende themafeesten met inzet van dubbelgangers en lookalikes.

De opening en effect was groots en de verrassing nog groter toen duidelijk werd gemaakt, dat dit hele spektakel op professionele wijze is gedaan door een van swerelds beste lookalikes. Hij reist sinds vele jaren over de hele wereld en zorgt door zijn perfecte uiterlijk, moves, stijl en kleding telkens weer voor vele blije en verraste gezichten. Cars and Stars Events is exclusief agent voor deze internationale lookalike act in Nederland. Voor het team van Cars and Stars is het altijd weer een uitdaging om een dergelijke stunt voor te bereiden en een feest om een succesvol event met deze David Beckham look a like te draaien.

Ben je benieuwd naar zijn looks of kun je je deze look a like voorstellen op je eigen event of feest ? Check dan even op onze website www.carsandstars.nl/david-beckham-look-a-like of www.carsandstars.nl/fotos-evenementen

Auteur: Aline Knopke

Delen

Terug naar overzicht