Cars and Stars Events deelt dit jaar weer “Oscars” uit !

Cars and Stars Events deelt dit jaar weer “Oscars” uit !

Gepubliceerd op 2 mei 2018.

Op zondag 22 februari 2015 was het weer zover. Tijdens de 87e uitreiking van de felbegeerde Oscarbeeldjes in Los Angeles kon de hele wereld weer meegenieten van alle grote sterren van het witte doek. Als winnaar voor “Beste Film 2015” werd “Birdman” gekozen. Als “Beste acteur” ging Eddie Redmayne met de Oscar naar huis voor zijn […]

Op zondag 22 februari 2015 was het weer zover. Tijdens de 87e uitreiking van de felbegeerde Oscarbeeldjes in Los Angeles kon de hele wereld weer meegenieten van alle grote sterren van het witte doek.

Als winnaar voor “Beste Film 2015” werd “Birdman” gekozen. Als “Beste acteur” ging Eddie Redmayne met de Oscar naar huis voor zijn prestaties in “The Theory of Everything”. Adembenemend was ook Julianne Moore in “Still Alice”, die met een Oscar voor “Beste actrice” werd beloond. Maar ook de verdere lijst met winnaars en categorien is indrukwekkend en terug te vinden op: http://nl.wikipedia.org/wiki/87ste_Oscaruitreiking

Natuurlijk was er ook dit jaar weer veel glitter en glamour, wanneer de sterren over de rode lopers het Dolby Theatre betreden. Iedereen wil wel een glimp van zijn of haar favoriet opvangen. Natuurlijk zou u stiekem toch ook wel heel graag op de foto willen met uw idool.

Al meerdere jaren deelt ook Cars and Stars Events de Oscars in Nederland uit. Met een speciaal ontwikkeld exclusief concept, organiseert CarsandStars de themafeesten “Oscarnight” en “Evening with the Stars”. Verras uzelf en uw gasten met een heuse Hollywood-night, waarbij aan alles is gedacht. Van limousines tot rode lopers, van champagneontvangst tot Oscaruitreiking (voor bijv. beste werknemer of mooiste outfit) en van cocktailbar in Hollywood-stijl tot fotoshoot met alle sterren.

Maar wat is een Hollywoodfeest zonder sterren ?

Carsenstars Events zorgt er steeds weer voor, dat de wereldsterren ook op uw feest of evenement aanwezig zijn.

Ga arm in arm met Angelina Jolie en Brad Pitt over de rode loper. Nip bij binnenkomst een glaasje champagne met Paris Hilton of laat een cocktail maken door 007-Daniel Graig. In een prachtig gedecoreerde feestruimte speelt een allround band alle bekende filmmuziek of brengt Shirley Bassey een eerbetoon aan de James Bond filmreeks. De Blues Brothers of Katy Perry tributeshow zorgen ervoor dat ook de dansvloer vol blijft, zodat u met veel plezier een onvergetelijke avond heeft met Jack Sparrow en Marilyn Monroe.

Tijdens deze Hollywood-feestavonden worden de Oscars overhandigd door niemand minder dan Charly ChaplinSophia Loren of filmlegende Audrey Hepburn. Of wilt u toch liever gefeliciteerd worden door George Clooney of Jennifer Anniston of Kim Kardashian ?

Zoveel sterren bij elkaar en jij kunt erbij zijn !

Cars and Stars Events is sinds vele jaren gespecialiseerd in professionele lookalikes, dubbelgangers en tributeshows. Dit concept is uitgebreid met alle decoratie, rode lopers, filmcars, make-over artists en compleet licht- en geluidsplan. Deze themafeesten kunnen worden gehouden op elke gewenste locatie of feestzaal.

Dus….tijd voor een stijlvolle Oscarnight als uw eigen feestavond ?

Bel Cars and Stars Event and The Oscar goes to ……? Maybe you !

Delen

Terug naar overzicht