Cars and Stars Feestdagen!

Cars and Stars Feestdagen!

Gepubliceerd op 4 december 2018.

Bij Cars and Stars Events is het altijd feest, maar nu zijn we ook nog eens aanbeland in de feestmaand! De maand december staat voor velen in het teken van feesten en gezelligheid. Hiervoor bent u bij Cars and Stars Events aan het juiste adres! Wij hebben de afgelopen jaren al vele kerstborrels en nieuwjaarsfeesten mogen organiseren. Van lookalikes tot race simulators, alles kan met de feestdagen!

Kerstcoureurskerstborrel race simulator

De befaamde kerstborrel, voor velen een laatste gesprek tussen de collega’s voordat het nieuwe jaar begint. Tijdens deze festiviteiten wil je natuurlijk wel wat entertainment op je event! Laat de kerstgedachte even varen en creëer een race competitie. Knallend het jaar uit! In de vangrail in dit geval. De winnaar mag poseren met een vrolijke kerstmuts en voor een bepaald bedrag kerstshoppen bij de lokale supermarkt. Zo is de kerstgedachte weer helemaal terug ondanks de race rivaliteit. Ook tijdens de kerst racen wij op uw event met onze F1 Race Simulators!

Themafeest(dagen)james bond themafeest kerstborrel

Tijdens de feestdagen is het altijd leuk om een thema te hangen aan uw evenement. Dan wordt er al snel gedacht aan bijvoorbeeld een James Bond -, Las Vegas – of Hollywood thema. Deze zijn allemaal onlosmakelijk verbonden met de dresscode gala, Black Tie of White Tie. Perfect voor een kerst- of nieuwjaarsborrel! De mogelijkheden voor deze themafeesten? Wij zetten er graag enkele voor u op een rij:

  • Het eerste inkoppertje is natuurlijk; De Kerstman zelf op uw evenement!
  • Laat uw gasten versteld staan door onze perfect lijkende lookalike van Daniel Craig
  • Het laatste nepgeld van het jaar vliegt nog over de casinotafels bij onze Blackjack of Roulette.
  • Een Hollywood themafeest, uw gasten gaan verkleed en de mooiste outfit krijgt een Oscar!
  • Laat uw locatie aankleden met winter decoratie, die kerstsfeer is zo niet meer weg te krijgen!
  • Onze Glamourstylisten zorgen voor wat extra Christmas Glamour op uw feest.
  • Combineer de mogelijkheden! Bijvoorbeeld met een James Bond Race Simulator.

Het nieuwe jaarkerstlogo cars and stars

Ook 2019 wordt weer een groot spektakel bij Cars and Stars Events. Nieuwe F1 Modules, artiesten, decoratie en Special acts. Voor elk evenement hebben wij een passende oplossing. Wilt u ook goed het nieuwe jaar beginnen? Neem contact op met ons event team en wij helpen u graag om uw goede voornemens te vervullen!

 

Delen

Terug naar overzicht