shell generation discover bandenwisselspel f1 wagen

Banden wisselen met Shell

Banden wisselen met Shell

Gepubliceerd op 2 november 2018.

shell pitstop pitstopgame bandenwisselen

Het Shell Generation Discover Festival 2018 werd gehouden van 17 t/m 21 oktober op het Malieveld te Den Haag. Duizenden kinderen konden hier 5 dagen lang meer leren over de duurzame toekomst! De focus van het festival lag op een combinatie van wetenschap en technologie. Een reuzenrad gekoppeld aan een rekensom, chemische proeven, wetenschappelijke experimenten en racen op zout water. Dit zijn voorbeelden van de mogelijkheden die de kinderen konden doen, zo werd wetenschap & technologie gecombineerd met plezier! Maar het leukste was natuurlijk het F1 bandenwisselspel, de kids konden eens ervaren hoe snel het gaat in de Formule 1 wereld. Vol enthousiasme werden vele banden gewisseld bij de Shell | Cars and Stars locatie!

Het Generation Discover Festival heeft 35.000 kinderen mogen ontvangen, die allemaal weer wat wijzer zijn geworden over de duurzame toekomst. Op een groot festivalterrein was de keuze weer reuze voor al deze kids. En Cars and Stars Events stond vanzelfsprekend in de Race Dome. In deze dome ging het er heel snel aan toe! Snelheid, teamwork en oog-hand coördinatie, dat zijn de 3 voornaamste benodigdheden voor een snelle bandenwissel. En de fanatieke kinderen hebben fantastisch werk afgeleverd, alleen is er jammer genoeg nog niemand aangenomen bij Ferrari of Red Bull. 

Formule 1 Banden wisselen met kidsF1 Pitstopgame Shell Malieveld den haag

Vijf dagen lang heeft Cars and Stars dus honderden, zo niet duizenden, kinderen mogen ontvangen om een band te verwisselen op een echte Formule 1 wagen. Wij werken met professionele power tools om zo snel mogelijk de band te verwisselen. Hierdoor waren er vele kinderen niet in de mogelijkheid om de slagmoersleutel zelf te bedienen. Dit natuurlijk vanwege de veiligheid. Maar wij hadden professionele begeleiders (of professionele vaders en moeders)  klaarstaan, zo konden alle kinderen een F1 band verwisselen! De race dome werd door ons omgetoverd tot één grote pitbox!

Al met al een fantastisch evenement, tot in de puntjes verzorgd door Shell! Wilt u meer weten over het F1 Bandenwisselspel? Neem dan eens een kijkje op deze pagina!

Delen

Terug naar overzicht