CARS and STARS nu ook actief in diverse raceklasses

CARS and STARS nu ook actief in diverse raceklasses

Gepubliceerd op 2 mei 2018.

Het Formule 1 seizoen 2014 is weer in volle gang. Enkele verrassende races in Azie zijn  al gereden.  Vooral voor de wereldwijde fans is het wederom prachtig om de strijd tussen de teams van Mercedes (drivers Nico Rosberg en Lewis Hamilton), Ferrari (drivers Fernando Alonso en Kimi Raikönnen), Force India, McLaren en de overige te […]

Het Formule 1 seizoen 2014 is weer in volle gang. Enkele verrassende races in Azie zijn  al gereden.  Vooral voor de wereldwijde fans is het wederom prachtig om de strijd tussen de teams van Mercedes (drivers Nico Rosberg en Lewis Hamilton), Ferrari (drivers Fernando Alonso en Kimi Raikönnen), Force India, McLaren en de overige te vervolgen.

Formule 1 en overige raceklasses blijven voor velen de ultimatieve jongensdroom, maar ook vele dames behoren tot fans. Autosport is geliefd bij jong en oud, man of vrouw.

In 2014 is ook een geheel nieuw spektakel aan de autosport toegevoegd. Acceleration2014 brengt autosport tot een nog ander en hoger level. Tijdens de raceweekenden zullen diverse teams hun (rij)kunsten laten zien op circuits door geheel Europa. Maar verder zullen deze raceweekenden uitgroeien tot grootse festivals. Met optredens van wereldbekende artiesten, beroemde DJ’s, gridgirls on stage, VIP-dorpen en nog veel meer verrassingen. De eerste races zullen worden gereden van 25-27.04.2014 in Portugal. Waarna dit nog spektakel nog 10 ander race-events verzorgt door geheel Europa, waarbij de eindraces van 17-19.10.2014 op het TT-Circuit in Assen zullen plaatsvinden. Voor alle racefans en festivalbezoekers is dit echt een aanrader. Verdere informatie op: www.acceleration2014.com

Als grootste en veelzijdige aanbieder van racesimulators, showcars en race-events op locatie zal ook Cars and Stars Events wederom dit jaar vol gas geven.

Door de vele aanvragen heeft carsandstars haar assortiment en aanbod van ongeveer 30 racesimulatoren flink uitgebreid. Voor komende evenementen kunnen organisatieburo’s,  klanten, festivalorganisaties en winkelcentermanagements nu nog ruimere keuzes maken uit de unieke eventmodules. Van F1-simulators tot Formule-3 wagens. Van Formule-renault tot DTM. Maar ook als het juiste beursentertainment zijn de  halfsize simulators en racecockpits op elke gewenste locatie in te zetten. Tevens behoren powerboat-simulation, vliegsimulators en motorsimulators tot de mogelijkheden.

Racen op elke locatie, CarsAndStars maakt het mogelijk! Dus waarmee wilt u gas geven ?

Het team van cars-and-stars zal met flexibiliteit, enthousiasme,  inzet en goede, eerlijke adviezen ook uw evenement tot een succes maken.

auteur: Aline Knöpke

Delen

Terug naar overzicht