Rode Loper Red Carpet Stars hollywood

Lookalike boeken

Een lookalike boeken / huren voor uw eventJames Bond zangeres

Een evenement is natuurlijk compleet met een échte artiest! En aangezien de echte Hollywood sterren aardig aan de prijs zijn. Bent u bij een lookalike aan het goede adres! Wij werken samen met meer dan 250 professionele lookalikes. Zij kunnen allemaal uw evenement tot een succes maken. En de gasten blijven versteld achter, afvragend of het nou zojuist echt Daniel Craig, Arnold Schwarzenegger of Jack Sparrow was die hen voorbij kwam. U wilt een professionele lookalike boeken? Neem eens een kijkje in ons grote aanbod!

Waarom een lookalike boeken:lookalike boeken huren

Van alle dubbelgangers waar wij mee samen werken, kunnen wij garanderen dat het op en top professionals zijn. Dus u haalt ten alle tijde een echte artiest op uw event. U kunt een artiest van wereld formaat boeken op uw eigen evenement. Zo lijkt het althans voor de gasten. Met een goede planning en aankleding van het event én de dubbelganger, is succes gegarandeerd. Voor alle thema’s hebben wij een look-a-like beschikbaar. Heeft u een thema in gedachten, maar nog geen passende lookalike gevonden? Wij kunnen u altijd adviseren! 

Een lookalike boeken voor alle thema’s

Gordon Ramsay lookalikeWij zijn gespecialiseerd in themafeesten zoals een Hollywood thema. Vanwege alle evenementen die we hebben georganiseerd, weten wij precies wat er nodig is aan bijvoorbeeld Hollywood decoratie, lookalikes etc. U kunt een kijkje nemen bij onze Foto’s Evenementen of Hollywood pagina, welke events wij voorheen hebben georganiseerd.

Terminator beveiligd uw gasten op de rode loper, vervolgens helpt Marilyn Monroe iedereen naar binnen. Daar staat Robbie Williams te zingen. En wanneer de gasten honger krijgen, laat u de maaltijden gereed maken door onze Gordon Ramsay.

Maar er is natuurlijk meer in de wereld dan Hollywood! Neem een kijkje bij al onze Themafeesten, zo heeft u aardig wat ideeën, wat u van uw evenement kan maken. Wij helpen u graag: een lookalike boeken, een themafeest organiseren of alle aankleding en extra’s voor uw evenement. Alles is mogelijk!

Voordelen van een lookalike:

  • Wereldfaam zonder rompslomp op uw event.
  • Professionele lookalikes én makkelijk in de omgang.
  • Brede keuze; voor elk thema een passende oplossing.
  • Een blikvanger op uw evenement.
  • Perfect voor fotoshoots met uw gasten.
  • Ideale eyecatcher voor social media en marketing.

Bent u enthousiast geworden over het boeken van een look-a-like, of twijfelt u nog en wil u meer informatie? Neem contact op met ons event team en wij helpen u graag verder om van uw toekomstige evenement een groot succes te maken!

Meteen naar aanbod lookalikes!