fotograaf green screen

Fotograaf | Green screen

Een Green Screen, actief entertainment op uw event!

fotograaf green screen

Met deze professionele fotograaf op uw evenement heeft u urenlang plezier! Deze enthousiaste fotograaf neemt een green screen mee, natuurlijk mogelijke met álle achtergronden! Ook wordt er gezorgd voor onbeperkte foto printjes en decoratie voor leuke foto’s. Ook worden bedrijfslogo’s verwerkt in de achtergrond. Inzetbaar voor vele verschillende thema’s!

Voorbeelden thema’s met een Green Screen:Green Screen

  • Hollywood thema: Ga met de celebrities op de foto met een leuke achtergrond of op de cover van een glossy magazine. En met behulp van een Green screen zullen alle bezoekers zich wanen in de wereld van de sterren tijdens de meet en greet.
  • 007 thema: Ga samen met James Bond op de foto. Of boek een van onze James Bond lookalikes en maak actiefoto’s over brandende huizen. Wij zorgen voor alle benodigdheden en achtergronden, als u zorgt voor het enthousiasme!
  • Race-thema: Sta bij Max in de pitbox, of wees toeschouwer van de race van Monaco. Wij zorgen voor champagneflessen, officiële merchandise en decoratie!

Fototainment

fotograaf green screen f1

Het entertainment gehalte van deze fotograaf is dus altijd hoog! De thema’s waren voorbeelden en de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij hebben vele decoratie mogelijkheden en lookalikes. En de achtergrond kan volledig naar wens worden aangepast. Ook als u interactief entertainment wil, waardoor u bijvoorbeeld in een auto zit en live mee kan kijken.

Wil u meer weten over hoe het in z’n werk gaat? Vraag naar de vele mogelijkheden!

Terug naar Extra’s – Themafeesten