Stroopwafels

Stroopwafels

Denk je aan Nederland, dan denk je aan tulpen, klompen en Amsterdam. Maar zeker ook aan stroopwafels! Speciaal voor bijvoorbeeld Hollandse avonden, beursstand-acties, stadfeesten, braderieën of workshops! Voor deze events bieden wij versgebakken, overheerlijke stroopwafels op locatie aan. Maar dat kan natuurlijk op elke door u gekozen locatie en evenement!

Want met een hap van een verse warme stroopwafel, maakt u iedereen toch gelukkig op uw evenement?

Stroopwafels op locatie

Naast de Brandweer Foodtruck heeft deze Stroopwafelwagen op locatie ook een mooie houten bar waarmee op alle binnen en buiten locaties gebakken kan worden! In de wagen is plaats voor uw eigen reclame-banner of promotie-materiaal. Benodigde ruimte minimaal 3.00 x 1.50 x 2.10 meter. Krachtstroom aan te bevelen.

Capaciteit:

Een verse reuze stroopwafel kan in ongeveer 45 seconden gemaakt worden. Daardoor ontstaat er een capaciteit van ca. 60 stroopwafels per uur. Van de iets kleinere stroopwafels kunnen er zelfs 200 stuks per uur vers gebakken worden! De stroopwafels worden natuurlijk ook direct meegegeven. Maar wat ook een leuke reclamestunt is: blikken samenstellen met uw logo of reclame-uiting! Zo nemen de bezoekers, klanten of gasten een ‘blikje stroopwafels’ mee met uw eigen logo er op!

Voor verdere informatie over deze Stroopwafel wagen op locatie, kunt u altijd contact opnemen met ons event team!

Terug naar Extra’s – Themafeesten