Muziekartiesten tributes bands

Zusjes van Wanrooy

Zusjes van Wanrooy

De zusjes Anny en Paula van Wanrooy zijn een begrip op accordeongebied in het binnen- en buitenland. Al vanaf 1970 zijn ze regelmatig op televisie te zien en te beluisteren. In 1981 winnen ze als Nederlands duo, de wereldkampioenschappen in Saint-Étienne (Frankrijk). Het duo maakt tournees over de hele wereld! Van Japan tot Amerika zijn ze veelgevraagde artiesten. en de Zusjes van Wanrooy zijn te boeken bij Cars and Stars Events!

Zusjes van Wanrooy show:

Maar sinds enkele jaren gaan ook de ervaren dochters mee on tour! Dan wordt het ineens een vijftal! Zij brengen samen een groot en denderend repertoire! Zo komt de stemming er wel in door hun accordeons en uitstraling! Ze spelen alle soorten en stijlen muziek op hun instrument en er is altijd interactie met het publiek! Erg leuke show voor voornamelijk oktoberfeesten, maar op elk feest natuurlijk een leuke toevoeging!

Voor meer informatie over deze artiest, kunt u contact opnemen met ons evenementen team. Wilt u ons volledige Oktoberfest aanbod zien, neem dan hier eens een kijkje!

Delen

Terug naar overzicht

Galerij