Rode Loper Red Carpet Stars hollywood

Max Verstappen

Max Verstappen

Max Emilian Verstappen, deze onwijs populaire coureur heeft eigenlijk geen introductie nodig. Maar nu we toch bezig zijn.. Het is de zoon van Jos Verstappen, maar de status ‘zoon van’, is hij allang ontgroeid. Want sinds Max in 2015 zijn officiële debuut in de hoogste raceklasse heeft gemaakt, is het hard gegaan met deze Nederlands-Belgische coureur. Qua populariteit, race-vaardigheden en personality blijft deze coureur elk jaar maar groeien. Het doel van Red Bull is om deze getalenteerde coureur de jongste wereldkampioen ooit te maken. Dit record staat nu op naam van Sebastian Vettel, hij was destijds 23 jaar en 134 dagen. Eind 2020 zullen we weten of die doelstelling gelukt is. Of wellicht eerder. Onze Max Verstappen lookalike heeft niet dezelfde racekwaliteiten, maar wel de looks!

Max Verstappen lookalike inhuren

Deze Max Verstappen act/imitator is te boeken voor ieder race gerelateerd evenement.  Inzetbaar als eyecatcher op uw beursstand, surprise-act, prijsuitreikingen, fotoshoots met uw gasten/bezoekers, leuke begeleiding bij onze simulatoren/bandenwisselspel of pitgames en meer. Natuurlijk ook te boeken in combinatie met een van onze race simulators.  Inzet en mogelijkheden bespreekbaar en enkel met respect voor het origineel. 

Voor meer informatie over het inhuren/boeken van onze Max Verstappen dubbelganger, kunt u altijd contact opnemen met ons Event Team!

Delen

Terug naar overzicht

Galerij