Rode Loper Red Carpet Stars hollywood

Jan Lammers

Jan Lammers

De man die de Formule 1 naar Nederland haalde! Met deze onmogelijke opgave werd Circuit Zandvoort opgezadeld. Dat dit uiteindelijk ook is gelukt, is een hele prestatie van Jan Lammers en zijn collega’s. Jan Lammers is een geboren Zandvoortenaar. Het is dan ook niet gek dat hij benoemd is tot sportief directeur van de Dutch GP te Zandvoort. Zijn eerste race was in 1979, deze vond plaats in Argentinië. Sindsdien heeft Jan dan ook vele races in allerlei verschillende raceklassen gereden. De afgelopen jaren hangen de raceschoenen al zo goed aan de wilgen. In 2018 was hij nog van de partij bij de 24 uur van Le Mans, maar in 2019 deed hij ‘slechts’ het commentaar van deze race. Maar waar de ene stopt, staat een ander op. Zijn 11 jarige zoon René Lammers! Wellicht de nieuwe Max Verstappen…

Jan Lammers inhuren / boeken?

Jan Lammers is daarentegen wel immens druk met presentaties op vele soorten evenementen. En daar komt Cars and Stars Events om de hoek kijken. Want deze ex-coureur en winnaar van de 24 uur van Le Mans heeft genoeg ervaring om uw evenement invulling te geven. Jan Lammers neemt de gasten mee in de race-wereld met daarin de verschillen aangeduid van toen en nu. Erg leuke en enthousiaste presentatie, vol humor en eindeloze kennis! Natuurlijk kan de presentatie van Jan Lammers volledig worden aangepast aan een bepaald soort onderwerp of aan uw bedrijf.

Dus wilt u Jan Lammers inhuren voor een presentatie, speech of aanwezigheid op uw evenement? Natuurlijk erg leuk in combinatie met het huren van een simulator. Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Delen

Terug naar overzicht