Muziekartiesten tributes bands

Falsch und Verrückt

Falsch und Verrückt

Mocht u een optreden zien waarbij de muzikanten “ohne Schuhe” of met slippers op het podium staan, grote kans dat het gaat om Falsch und Verrückt! Deze Tirolerfeestband maakt van elk event een grandioos feest met een hossende menigte als gevolg. De Stimmungsmusik die zij op humoristische manier presenteren werkt heel aanstekelijk! Zij denderen als een orkaan over het publiek. Tijdens deze live-show is alles wat u hoort dan ook écht live!

De Falsch und Verrückt act:

Deze 7-koppige band heeft een geweldige interactie met het publiek. Al jaren spelen zij vele muziekinstrumenten en sinds enige tijd hebben zij de koppen bij elkaar gestoken om deze feestband op de podia te krijgen. Na vele succesvolle optredens gaan zij nu heel Nederland door! Vol enthousiasme brengen zij hits van onder andere Marianne Rosenberg, Andreas Gabalier, Helene Fischer en zelfs Slavko Avsenik ten tonele. Op een verrassende wijze worden de muzieknummers in hun eigen “Verrückte” stijl uitgevoerd. U kunt het zo gek niet verzinnen, vele hits en medley’s komen voorbij!

Bij Falsch und Verrückt optredens, is het meestal het geval dat er meer mensen op de banken staan dan zitten, en zo moet het zijn!

Voor meer informatie over het boeken / inhuren van deze band, kunt u contact opnemen met ons Oktoberfest team.

Neem ook eens een kijkje bij onze Race Simulators.

Delen

Terug naar overzicht

Galerij