Muziekartiesten tributes bands

Ein Prosit!

Ein Prosit!

Ein Prosit! is de aanstekelijke Duitse show die elke feesttent op zijn kop zet. Een herkenbare show met de leukste oude en nieuwe Duitstalige Schlagers, Oberkrainer en Polka’s. De walsjes en Après-ski krakers ontbreken natuurlijk ook niet in deze show!

Ein Prosit! show:

Daarin strooien Herr Erich und der Willie met karakteristieke 2-stemmige zang. Herkenbare accordeonklanken en een sprankelende mandoline of een spetterende elektrische gitaar. Dit alles wordt ondersteund met geluidsbanden voor een lekkere beat.. De nodige attributen worden ingezet om het oktober plaatje compleet te maken. Ze staan hun mannetje als het gaat om een herkenbare show met de leukste oude en nieuwe Duitstalige Schlagers.

Repertoire:
Ein Prosit, Jetzt geht’s los, Fiesta Mexicana, Rosamunde, Marmor Stein und Eisen bricht en Wir wollen die Eisbären sehen. Maar ook onder andere Wunderbar, Du, Viva Colonia en Festival der Liebe.

De act kan tevens geboekt worden als avondvullende show in combinatie met Carnaval en Après-Ski. Ein Prosit speelt hierbij in diverse sets een aantrekkelijke mix van Duitstalig en Nederlandstalig repertoire! Of als een geheel Duitstalige act van 30-40 minuten.

Delen

Terug naar overzicht