Muziekartiesten tributes bands

DJ Willem

DJ Willem

In 1982 was het zover, Willem werd geboren. Vanaf zijn 1levensjaar reageerde hij al op muziek,en luisterde hij al naar zijn vaders Lp’s. Op zijn 10e kreeg hij voor zijn verjaardag zijn eerste echte drive-inn show. Hiermee ging hij vooral draaien op familie- en buurtfeestjes. Van het een kwam het ander en de feestjes waar ze Willem wilde hebben werden er steeds meer. Ondertussen was hij pas 14! Met behulp van zijn vader werd de muziekverzameling op peil gehouden, met alle hitjes uit die tijd.

Op zijn 16e werd Willem gevraagd om op Centerparcs te gaan draaien. Dat beviel van beide kanten zo goed, dat Willem elke vrijdag en zaterdag zijn eigen avonden kreeg. En in de zomer en vakantieperiodes zelfs 4 avonden in de week. In deze tijd heeft Willem veel ervaring opgedaan, en de aanvragen groeide.

Dj Willem act:

Nu, lange tijd later, is DJ Willem een veel gevraagde DJ op vrijwel alle soorten feesten. Niets is hem te gek, en een stukje zingen of presenteren, het kan allemaal. Zolang het publiek maar geëntertaind wordt. Of het nu Feest, Disco, Rock&Roll, Nederlandstalig of Top 40 is, alles zit in de muziek collectie van deze Allround DJ. Ook gaat er altijd een koffer onzin mee zoals gekke pruiken, breekstaafjes, mutsen en noem maar op! Als het maar gezellig is!

Uitbreiding mogelijk met dansers/danseressen.

Meer info? Neem vrijblijvend contact met ons eventteam op. 

Delen

Terug naar overzicht

Galerij