Muziekartiesten tributes bands

Die Alpenbanditen

Die Alpenbanditen

Met zeer veel ervaring en charme zullen de Sepp en de Resi bij Die Alpenbanditen -met typische Beierse accenten- de avond aankondigen. Ze animeren het publiek op een zeer persoonlijke en sympathieke manier, zonder opdringerig te worden. Zeer geschikt voor ieder Oktoberfest / bierfeest!

Die Alpenbanditen show:

Die Alpenbanditen spelen vele hits zoals volksmuziek, de traditionele Wiesn hits, moderne hits en Apres Ski. Ook Neue Deutsche Welle, Rock’n Roll en de vrolijke feestliedjes van de Ballermann zijn geïntegreerd. Sommige van de muzikanten en zangers verzamelden jarenlange ervaring in diverse Beierse bands. De band nam deel aan vele nationale en internationale volksevenementen, programma’s en live evenementen. Nuchterheid en een gevoel voor de situatie gaf de Alpenbanditen veelzijdige contacten en boekingen bij belangrijke evenementen. In het derde jaar na de oprichting worden die Alpenbanditen in 2016 de nieuwkomer van het jaar in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. De traditionele Beierse polka stijl krijgt een authentieke, hartige uitdrukking door de accordeonisten, de trompet en de tuba.

Voor meer info over Die Alpenbanditen, neem contact op met ons event team! Of kijk alvast bij ons grote Oktoberfest Aanbod!

Delen

Terug naar overzicht