Muziekartiesten tributes bands

Soul Diva’s Fever

Soul Diva’s Fever

Een top-act van wereldklasse, waar Nederland trots op mag zijn en zeker niet meer omheen kan. Soul Diva’s Fever: Charming, Proud and Gorgeous, is ontstaan tijdens de Nederlandse versie van de musical Lion King.

Soul Diva’s Fever Act

Inmiddels bestaat de basis van het talentvolle trio uit Peggy Sandaal en Gitty Pregers en wordt het glamour trio compleet in een samenstelling met Jacqueline Jonkers en Sophia Wezer. Allen hebben hun basis liggen in het theater en waren te zien in succesvolle musicals als The Lion King, Aïda, Daddy Cool, The Wizz en Dreamgirls. De jaren 70, 80 en 90 laat deze act al tien jaar opnieuw herleven, maar de dames deinzen absoluut niet terug voor grote hits van deze tijd. Door een constante afwisseling tussen perfecte zang en dans in combinatie met meeslepende hits van o.a. Tina Turner, Donna Summer, Diana Ross, Chic, Sister Sledge, CeCe Peniston, Robin S, Faith Evans, Pointer Sisters en Aretha Franklin, is de act van deze bruisende diva’s van international niveau.

Nadat de dames in 2012 de finale wisten te behalen van het SBS 6-programma The Winner Is, is CPG in een stroomversnelling geraakt. CPG, inmiddels omgedoopt tot Soul Diva’s Fever waren zeer recent nog te zien op SBS 6 in het TV Programma ‘Beter dan het origineel’. In het door Jeroen van der Boom gepresenteerde programma traden de dames op samen met Carolina Dijkhuizen, waarmee ze een weergaloze gospel versie neerzetten van het nummer ‘(You make me feel like) A Natural Woman’. Dit nummer verscheen ook als single via iTunes. Ook waren ze te zien in de kerst versie van hetzelfde programma waarin zij samen met Jamai het nummer ‘Silverbells’ zongen.

Inmiddels is het trio niet alleen meer actief in Nederland, maar stonden ze ook al op exclusieve feesten in o.a. Monaco samen met o.a. Nile Rodgers (Get Lucky). Naast grote feesten in België en Duitsland, staan Soul Diva’s Fever al jaren als slotact geprogrammeerd voor meer dan 50.000 mensen tijdens het eindfeest van de Gaypride in Mas Palomas/Gran Canaria. 

Delen

Terug naar overzicht