Muziekartiesten tributes bands

André Hazes Jr.

André Hazes Jr.

André Hazes scoorde op zijn dertiende al zijn eerste nummer 1-hit met Bedankt Mijn Vriend, een postuum duet met zijn vader voor het album Samen Met Dré. Na enkele uitstapjes op het gebied van acteren en presenteren ging hij door in de muziek.

Het stempel ‘de zoon van’ is André Hazes inmiddels allang ontgroeid, al blijft hij trots op zijn afkomst. Maar André Hazes gaat op eigen benen ook als een trein. Met een gouden tweede album op zijn naam, een derde op komst en de zoveelste dikke hit met een voor het eerst geheel zelfgeschreven nummer dat zijn motto perfect weergeeft: Ik Haal Alles Uit Het Leven. In oktober 2018 won Hazes jr. de “Buma NL Award: Meest Succesvolle Album – Hollands” door zijn album Wijzer. Ook is hij natuurlijk op televisie nog steeds veel te zien.

André Hazes Jr. boeken

Bij het boeken van deze entertainer, haalt u gegarandeerd een feestelijke zanger binnen! Wanneer het nummer ‘Leef’ gezongen wordt, gaat de zaal los en komt deze niet meer tot rust! Maak uw Hollandse Avond compleet met André Hazes!

Voor meer informatie over André Hazes Jr. of over andere artiesten/themafeesten, kunt u contact opnemen met ons Event Team!

Delen

Terug naar overzicht

Galerij